0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Malacon lovagolni?

Merész hölgyek és urak kipróbálhatták Kaposváron a malaclovaglást is. Vagy legalább úgy csinálhattak, mintha…

A disznón való lovaglás valamikor világszerte – sőt az internet tanúsága szerint – manapság is bevett rövid távú közlekedési mód. Többnyire hatalmas termetű állatok hátán örökítettek meg felnőtteket, gyerekeket pedig malacokén vagy pár hónapos süldők hátán. Hogy ez nem valami légből kapott elképzelés, hanem valós „használat”, az is mutatja, hogy még malaclovas legó figura is van.

Kádár Ferkó fotószínháza pedig mi mással is jöhetett volna a KÁN Egyetemi Napokra, mint egy „malacon lovagolok” fotó ígéretével.

A játékos kedvű jelentkezőket beöltöztették parasztgúnyába, a lányokat szoknyába, kendőbe, majd felültették egy „szép magyar fehér disznó” képének a hátára, Kádár Ferkó bebújt a fotómasina leple alá, és már készülhetett is a felvétel. Igaz, itt egy kattintás elegendő volt, nem, mint a napfényműtermekben, ahol percekig kellett mozdulatlanul állni. A modern technikának köszönhetően rövid utómunkát követően minden fényképezkedő egy-egy szép barnított fotón a saját felmenőinek adhatta ki saját magát.

A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható!

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu