0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Üzemanyagban – is – utazva

Gázolajkutak, szállítható tartályok, AdBlue tartályok, folyékony műtrágya tárolás…, mindez pedig a Derby-Túr Kft. Az 1997-re datált indulás óta eltelt időszak alatt nagyot fejlődött a cég. Egy valami az évek alatt sem változott, a filozófiájuk: „Az a jó üzlet, ahol azzal mindkét fél évek múlva is elégedett."

„Napjainkra 27 fős céggé nőttük ki magunkat”- magyarázta Kovács Máté, a mezőtúri vállalkozás marketingvezetője, hogy hazánkban az árbevételeket tekintve, illetve az egyéb céginformációs adatok alapján piacvezetőkké váltak, a telephelyi gázolajkutak, illetve folyékony műtrágyák tárolásának területén.

A szakember hozzáfűzte, csak olyan terméket hajlandók forgalmazni, amelyet maguk is megvennének.

Az idő igazolta döntésük helyességét: eladásaik egy nagyobb szeletét ma korábbi, elégedett ügyfeleik ajánlásaira építve bonyolítják.

„Nem könnyű feladat a gázolajkutak piacára belépni, mivel ezek telepítésének törvényi feltételei elég bonyolultak, megfelelő infrastruktúrával kell rendelkezni”- mutatott rá a szakember, hogy veszélyes anyagról van szó, ezer liter felett gyakorlatilag minden üzemanyag kutat engedélyeztetni kell Magyarországon. Erre a feladatra jogosítvánnyal rendelkezik a Derby-Túr Kft., az infrastruktúrájuk rendelkezésre áll, saját tervezők, műszaki embereik dolgoznak az ügyfeleiknél.

Az a szemléletük, hogy ne feltétlenül a legolcsóbbak legyenek a piacon, hanem megfizethető áru szolgáltatással jelenjenek meg, olyannal, ami évtizedek múlva is működik, és jól működik.

Sokan ismerik telephelyi gázolajkútjaikat, szállítható tartályaik AdBlu, gázolaj, de akár víz tárolására is alkalmasak, de töretlen népszerűségnek örvendenek az akár 28 ezer liter nagyságig kínált folyékony műtrágya tároló tartályok is. Szinte minden igényt ki tudnak elégíteni, partnereik között egészen kicsi, pár hektáros gazdát ugyanúgy találunk, mint több tízezer hektáros országosan ismert mezőgazdasági vállalkozást. Az élelmiszeripar területén több ügyféllel dolgoznak, vannak köztük feldolgozó üzemeknek vagy vágóhidak. Elmondható, hogy 80 százalékban a mezőgazdaságban értékesítenek, de emellett a fuvarozás, illetve az ipar is szóba jöhet, különböző tartályaikban akár melaszt, vagy savakat is lehet tárolni.

A szervizre, az alkatrész ellátásra nagy hangsúlyt helyeznek, képzett szervizgárdával rendelkeznek, ami több mint tíz szakembert, illetve négy szervizautót jelent.

„Szerencsére olyan termékeket értékesítünk, melyek csak a legritkább esetben romlanak el” – hangsúlyozta a marketingvezető, hogy a legújabb megoldásokat kínálják, például legutóbb a Kingspan világújdonságát, az AgriMaster 25.000 literes folyékony műtrágyatároló polietilénből készült tartályát, melyre 10 év garanciát adnak. Mindez egyedülálló a hazai piacon.

„Önmagáért beszél, hogy az induláskori húsz négyzetméteres irodából napjainkra 27 emberrel, illetve saját telephellyel rendelkező vállalkozássá fejlődtünk, illetve több területen is piacvezetővé tudtunk válni” – nyugtázta Kovács Máté, hogy vásárlóik visszajelzése is azt támasztja alá, hogy jó ár-érték arányú termékeket forgalmazva sikeresek lehetnek a piacon.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu