0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Száz éves a Rauch

Hermann Rauch 100 év­vel ezelőtt alapította a Rauch Landmaschinen GmbH-t Badenben, de a mű­trágyaszórókat, pneumatikus vetőgépeket és téli útkarbantartó berendezéseket gyártó vállalat gyökerei még ennél is messzebbre, a 19. század második felébe, Franz Rauch kovácsműhelyéig nyúlnak vissza.
A Rauch a saját márkái mellett már más gyártóknak (pl. Kuhn) is beszállít az ő márkáik alatt forgalomba hozott gépeket.

Hermann Rauch 1921 és 1945 között irányította a vállalkozást. A II. világháború után gyermekei, Alfred, Gerhard és Lothar Rauch vezetése alatt állt talpra és szerzett kiváló reno­mét a márka, és már a család negyedik generációja vezeti a társaságot.

Hermann Rauch a pénz- és a HR-ügyekért és a termelésért, Robert Rauch a beszerzésért, Joachim Rauch az értékesítésért és a marketingért, Norbert Rauch pedig a kutatásért és a fejlesztésért felel. Már az ötödik generáció is bekapcsolódott a cégvezetésébe, Martin Rauch az IT-ügyeket viszi.

A családi vállalat 170 eredeti szabadalom birtokosa. A legfontosabb előttük álló kihívásnak a precíziós növénytáplálást, a helyspecifikus vetést, valamint korszerű kommunális és útkarbantartó berendezések fejlesztését tartják.
Forrás: Eilbote/Magyar Mezőgazdaság