Back to top

Világmárkához méltó szerviz és műszaki háttér a teljes országban

A Case IH mezőgazdasági gépek új kizárólagos magyar forgalmazójává lépett elő az Agri CS Magyarország Kft.

2021.07.09-ével új fejezet kezdődött a Case IH mezőgazdasági gépek és gazdaságuk nyereségét azok tudására alapozó gazdák életében Magyarországon. A gyártó hivatalos képviselői az idei évben átadott új abonyi telephellyel immár országos lefedettségű területi központ-hálózattal rendelkező Agri CS Magyarország Kft.-t kérték fel, hogy kizárólagos márkakereskedőként folytassa a teljes Case IH géppaletta már megkezdett értékesítését hazánkban. A márka eddigi nem kizárólagos forgalmazásán túllépve az Agri CS Magyarország Kft.-vel a gazdák számára már a világmárkához méltó szerviz, illetve műszaki- és vevőszolgálati kapacitások érhetőek el Case IH gépeikhez minden régióban.

Az Agri CS Magyarország Kft.-vel a Case IH gépek értékesítése, alkatrészellátása, garanciális szervizelési feladatai hosszú távon is szilárd alapokra kerültek.

A vállalat ugyanis az Agrofert Holding tagja, amely Európa egyik meghatározó mezőgazdasági, vegyipari és mezőgazdasági gépforgalmazó csoportja, mely 18 országban mintegy 33 ezer munkatársat foglalkoztat. A műszaki területeken dolgozó munkatársak folyamatos képzése ennek megfelelő komolysággal zajlik itthon is. Jelenleg országos szinten 6 telephelyen, 35 szervizes és 6 vevőszolgálati mérnök dolgozik a partnerek kiszolgálásán.

Legyen szó megbízható erőgépekről, ezekhez kapcsolható munkagépekről, betakarítógépekről vagy épp rakodógépekről, az Agri CS Magyarország Kft. kínálata minden teljesítménykategóriában elérhetővé teszi az ideális Case IH traktorok, Case IH kombájnok kiválasztását.

A gazdálkodók a 90 LE-s Farmalloktól kezdve az olyan csúcskategóriás erőgépekig, mint a Magnum széria tagjai vagy a törzscsuklós Steigerek és Qudtrac-ok, igényeiknek megfelelően választhatnak a palettáról. A szortiment minden területet lefed: talajművelő eszközök, vetőgépek, pótkocsik egyaránt elérhetőek az értékesítőknél és a telephelyeken.

Az Agri CS Magyarország Kft. itthon együtt dolgozik az IKR Agrár Kft. precíziós szolgáltatói csapatával, amelynek köszönhetően egy kézből, kényelmesen, szakszerű tanácsadással egybekötve minden megoldás adott a precíziós gazdálkodáshoz is.

Az eszközök 100%-ban megfelelnek a most futó olyan mezőgazdasági pályázatok feltételeinek, mint az Állattartó Telepek Korszerűsítése, a Mezőgazdasági Digitális Átálláshoz Kapcsolódó Precíziós Fejlesztések Támogatása, vagy épp a kertészeti üzemek megújítására kiírt források.

Szollinger János

Kereskedelmi igazgató

AGRI CS Magyarország Kft.

2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

www.agrics.hu

info@agrics.hu

Forrás: 
AGRI CS Magyarország Kft.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

25 éves a Granits Parts

A legnagyobb európai mezőgazdasági gépalkatrész-forgalmazó tulajdonosát és egyben alapítóját, a Fricke Internationalt közel 100 évvel ezelőtt, 1923-ban alapította Dietrich Fricke kovácsmester.

Talajcentrikus szemlélettel

A technológia drága, de megéri, mert kíméletes műveléssel megállítható a talajvesztés, nő a talaj humusztartalma, üzemanyagot lehet megtakarítani, és ami a legfontosabb: óvjuk a talajt. Egybehangzóan ezeket tapasztalják azok a gazdálkodók, akik jó ideje felhagytak a konvencionális műveléssel.

Ukrajna támogatja a mezőgazdasági gépek vásárlását

Az előző évekhez hasonlóan 1 milliárd hrivnyát, azaz mintegy 32 millió eurót fordít a mezőgazdaság gépbeszerzéseinek támogatására az ukrán gazdasági minisztérium.

Feldman: A jövőben is fejlesztjük a hazai élelmiszeripart

Gyors tempóban emelkednek az energia- és alapanyagárak, amit a termények és élelmiszerek árában is érvényesíteni kellene. Hogyan hat mindez a zöldség-gyümölcs ágazatra, ezt boncolgatták a FruitVeB évzáró konferenciáján Kecskeméten. A tanácskozás első témakörében a feldolgozóipar helyzetét taglalták.

A műtrágyadrágulás okai

A koronavírus-járvány rányomta a bélyegét 2021-es év gazdaságára, a lezárások utáni gazdaságélénkítő intézkedések világszerte erősítik az inflációt. Azonban nem csak emiatt emelkedett nagymértékben a műtrágya ára. A Kertészek évzáró konferenciáján Jonas Wagner, a belga Anorel műtrágyagyártó exportmenedzsere több más okot is felsorolt.

Újdonságok a Horschtól

Schwandorfban mutatta be jövőre piacra kerülő gépújdonságait a Horsch. Repce-, napraforgó- és kukoricatarló ápolására, a szármaradványok talajba dolgozásának előkészítésére a duplatagolt késes száraprító hengerekből és háromsoros, rugós fogú mulcsrendező boronából álló Cultro TC késes hengercsaládot ajánlja a vállalat.

Ukrajna gabonaexportja a csúcson van

Ukrajna a 2021 július – 2022 júniusi szezonban eddig csaknem 24,8 millió tonna gabonát exportált, 18%-kal többet, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, ami akkor 21 millió tonna volt - derült ki az ukrán mezőgazdasági minisztérium pénteki adataiból.

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

A bérmunka súlya a német mezőgazdaságban

A BLU, vagyis a Német Bérmunkavállalók Szövetsége jelenti a családi gazdaságok jövőjét – legalábbis ez hangzott el a szövetség közelmúltban tartott sajtótájékoztatóján Hannoverben.

200 milliárd forintot is meghaladta az érdeklődés a precíziós mezőgazdasági pályázati felhívásra

A digitális megoldások széleskörű alkalmazása, a precíziós gazdálkodásra való áttérés az agrárium előtt álló nagy feladatok egyike. Az agrárgazdaságokat ebben segítő első pályázat a napokban zárult le, amelyet várhatóan a későbbiekben több is követ – mondta el Feldman Zsolt egy agrárdigitalizációval foglalkozó szerdai konferencián.