0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Újdonságok a SIP-től

A szálastakarmány-betakarító gépek és a szervestrágyaszóró pótkocsik széles választékát gyártja Szlovénia legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalkozása, a Sempeter székhelyű Strojana Industrija (SIP), amelynek elődjét 67 éve alapították.

Az ország adottságaihoz is alkalmazkodva a hegyvidéki gazdálkodáshoz szükséges gépek fejlesztése és gyártása is a profiljába tartozik. Tárcsás rotációs kaszakínálata szinte minden konstrukciós megoldásra kiterjed a 3,5 méter munkaszélességtől a 14,55 méterig.

A négy kaszacsoporttal felszerelt Silvercut Disc 1500 14,55 méter munkaszélességével óránként 22,5 hektár teljesítményre képes. Rotoros rendterítő gépeket 4,5 méter munkaszélességű négyrotorostól 15 méter munkaszélességű 14 rotorosig gyártanak széles választékban.

Vezérelt villás rotoros rendképzőkből a kétrotoros 3,6 méter munkaszélességűektől a négyrotoros 12,5 méter munkaszélességig terjed a kínálat. Új termék a flexibilis pickuppal rendelkező rendösszerakó, amely frontfüggesztésű, illetve vontatott és a kettő kombinációjában is elérhető 3,6 és 6,5 méter közötti munkaszélességben. Új fejlesztésnek számítanak a levegő-rásegítéses szalagos rendrakók (SIP AIR 300-tól SIP AIR 500-ig). Széles az ORION szervestrágyaszóró-kínálat függőleges, illetve vízszintes dobos-röpítőtárcsás szóró szerkezettel, egytengelyes és tandem járószerkezettel, 8,74 és 15,2 köbméter közötti kocsiszekrénnyel és 5,4–10,2 tonna közötti teherbírással.

Forrás: Eilbote/Magyar Mezőgazdaság