Back to top

Álláslehetőségek az Alpha-Vet Kft.-nél - Agrártechnológiai értékesítő és műszerész

A Szerethető Munkahely díjas Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft., Magyarország egyik piacvezető, többek között állatgyógyszerrel, állattartási technológiával, növényvédelemmel, állatorvosi műszerrel és állateledellel is foglalkozó vállalata sok különböző állása közül válogathatnak az állattartás és állategészségügy iránt érdeklődők.

Éppen ezért nyitott állásaikat folyamatosan frissítik karrier oldalukon és a Facebookon is. A vállalat 100%-ban magyar tulajdonú, melyet munkavállaló központú légkör, elérhető, segítőkész vezetés jellemez.

Az AlphaVet nem csak egy munkahely, hanem egy életérzés!

Cikkünkben a jelenleg legdinamikusabban fejlődő ANITECH állattenyésztési technológiai üzletágában lévő, két, éppen aktuális pozícióról olvashat:

Agrártechnológiai értékesítő

Budapest központú ágazatba, első sorban Budapest és Pest megyéből várják a jelentkezéseket országos munkavégzésre agrártechnológiai értékesítő pozícióra.

A feladatok és elvárások mellett az új munkatárs tagja lehet egy összetartó, szakértő csapatnak, akikkel együtt fejlesztheti az üzletágat, alakíthatja ki a közös célokat és a termékek fejlesztésében is közreműködhet.

Napi munkájának célt ad, hogy szaktudásával segítséget nyújthat a magyar mezőgazdaság és az élelmiszeripar szereplőinek!

Milyen az élet agrártechnológiai értékesítőként?

Az Alpha-Vet Kft. Európában is egyedülálló portfóliójának köszönhetően az állattenyésztési technológiában minden állatfajt ki tud szolgálni az országban. Így értékesítő munkatársaik folyamatosan bővülő termékkörüknek köszönhetően partnereik minden igényét ki tudják elégíteni.

A termékek értékesítése viszont csak egy apró szelet! Szolgáltatások sorával tudják szorosabbá tenni a kapcsolatot partnereikkel melyeket saját csapataik végeznek. Kollégáik irányítása alatt a csapat elvégzi a telepek technológiai szervizét, karbantartását vagy éppen a rágcsáló és légyirtását.

Segítsen Ön is a megfelelő élelmiszerbiztonság kialakításában a termőföldtől az asztalig!

Ha mindent jól csinál, akkor az istálló, az állat és az ember is jól jár, végső soron a magyar mezőgazdaság és az élelmiszeripar is.

Az Anitech ágazat közép Európa legnagyobb állattenyésztési szakáruházával büszkélkedhet, több mint 1200 m2 bemutató területen, több mint 44.000 féle termékcikkel állunk az állattenyésztők szolgálatára. Az üzletág elhivatott a magas szintű automatizálás és digitális technológia bevezetésére a hazai állattenyésztési piacon, ezért minden lépést megtesznek annak érdekében, hogy a világpiacon elérhető legmagasabb színvonalú technológiák a mi portfóliójukba kerüljenek.

Itt maradandót alkothat, hiszen az Ön által megálmodott, megtervezett és megvalósított telepeket még az unokái is látni fogják útjuk során a gazdaságok területén, ha a magyarországi vidékre viszi az útjuk!

Részletek

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal a hr@alpha-vet.hu e-mail címen

Műszerész: állatorvosi eszközök beüzemelése, értékesítése

Budapest, 14. kerületi központú ágazatunk csapatába országos munkavégzésre, első sorban Pest megyei lakos jelentkezők pályázatát is várjuk, műszerész: állatorvosi eszközök beüzemelése, értékesítése pozícióra.

Főbb feladatok, munkák:

 • állatorvosi műszerek értékesítése, beüzemelése,
 • szakmai támogatás, terméktámogatás biztosítása,
 • állatorvosi műszerek működésének támogatása, support tevékenység,
 • hibaelhárítás, meghibásodott alkatrészek cseréje,
 • eszközök kiszállítása a partnerek részére,
 • eszközhasználattal kapcsolatos oktatás,
 • kapcsolattartás állatorvos partnerekkel.

Csatlakozzon csapatunkba, ha:

 • Ön is szereti, becsüli az állatorvosok munkáját
 • beszél angolul
 • érdeklődik a technikai eszközök és újdonságok iránt
 • szívesen fejlődne, tanulna szakmájában
 • rugalmasan, kreatívan és asszertívan szeretne dolgozni
 • műszaki ismeretekben jártas

Az állás betöltéséhez előnyt jelent a labordiagnosztikai eszközök használata terén szerzett gyakorlat. (x)

Részletek

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal a hr@alpha-vet.hu e-mail címen

 

Forrás: 
Alpha-Vet KFT.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Elégedettségi rangsor

A gépi munka mellett a termelés inputanyagai, a vetőmag, a mű­trágya és növényvédő szer költségei teszik ki a növénytermelés ráfordításainak a legnagyobb részét. A legtöbb országban sok milliárdos üzlet a gyártásuk és a forgalmazásuk.

Új trend hódít: már nem menők a macskák és az aranyhalak

Talán elsőre különösen hangzik, de egyre több ember tart imádkozó sáskát (vagy más néven ájtatos manót) a hagyományos házi kedvencek helyett, de a botsáskák népszerűsége is felfelé ível.

A Digitális Bemutató Gazdaság díj meghirdetése és a Digitális Szolgáltatók Adatbázisának létrehozása az agráriumban

Új állomásához érkezett a Digitális Agrárakadémia megvalósítása. A Kormány 2019-ben fogadta el Magyarország Digitális Agrár Stratégiáját (DAS), melyben meghatározásra került a Digitális Agrárakadémia. A Digitális Agrárakadémia célja a precíziós technológiák használatának elterjesztése, a termelők felkészítése a precíziós agrár-megoldások, a precíziós eszközök és szolgáltatások felhasználására.

Mi az a majomhimlő és hogyan lehet elkapni?

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője figyelmeztetett, hogy a világ újabb félelmetes kihívására: a koronavírus után itt a majomhimlő. Tedros Adhanom Ghebreyesus minderről Genfben beszélt, ahol a WHO szakértői a 15 Afrikán kívüli országban terjedő majomhimlő-járványról tárgyaltak.

Megvette a Yokohama a Trelleborgot

A Yokohama Rubber Company 2,1 mil­liárd euróért felvásárolta a Trelleborg gumigyárat. Az eddig svéd-olasz tulajdonban lévő vállalat olasz ága a Pirelli mezőgazdasági gumiabroncsokat gyártó üzletágából ered, és az évtizedek során a cseh-német tulajdonú Mitas, majd a Maximo Cultor és Interfit gumimárkákat is megvásárolta.

Hivatalos szakma lett a növényvédelmi drónpilóta, már az első képzőintézmények is megvannak

A technika fejlődése újabb szakmákat hívott életre Magyarországon. A drónok egyre többféleképpen hasznosíthatóak, már nemcsak a filmiparban, hanem az agrárszektorban is. Ezt felismervén a Nébih kezdeményezésére új képzés indult: a növényvédelmi drónpilóta alapképzés. Magyarországon elsőként az ABZ Drone Kft. szerezte meg a jogot, hogy megszervezhesse és elindíthassa az oktatást.

Digitalizáció a megbízhatóság jegyében

A KITE hódmezővásárhelyi alközpontjában május 5–7. között magas szintű gépkiállítást és bemutatót szerveztek. Évek óta arra törekszenek, hogy az eseményt összekapcsolják a Hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokkal, kihasználva annak szinergikus hatását, ugyanis a két bemutatót alig 1 kilométerre tartják egymástól.

Június elején NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow-mezőfalva

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva június 1-2-án, több mint 40 hektáros területen várja az agrárszakembereket, agrárdiákokat; az eseményre ezúttal is ingyenes a belépés.

Távirányítással deaktiválták a lopott traktorokat

Az orosz csapatoknál általános gyakorlattá vált a termény és gabona eltulajdonítása. Most már a traktorokat és a nem használható gépeket is viszik.

Nagygépek a földeken - nem csak hasznot hoznak

Az egyre nagyobb méretű traktorok, kombájnok és egyéb mezőgazdasági gépeknek a súlya is tekintélyes. A leghatalmasabbak magasabbak, mint egy afrikai elefánt, és egy terménnyel teli kombájn akár 36 tonnát is nyomhat - ami egy kisebb elefántcsorda súlyának felel meg.