0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Későbbre halasztották

A Flormart kertészeti kiállítást minden évben megrendezik Olaszországban. A koronavírus-járvány nyomán kialakuló bizonytalanságok miatt a szervezők későbbre halasztották a vásárt.

A kertészeti ágazat stratégiai igényeire fókuszáló Flormart faiskolai kiállítás és vásár rendhagyó időpontban, 2022. február 9. és 11. kerül megrendezésre Padovában. A korábban 2021 november 24. és 26. közötti időpontra meghirdetett szakembertalálkozót alapos és megfontolt döntést követően, az érintett partnerekkel egyetértésben elhalasztották.

A nagy múltra visszatekintő vásár időpontjának módosítása nem csak a Flormart szervezőinek, hanem zöld ágazat teljes értékesítési láncának közös érdeke: mindannyian egy olyan rendezvény létrehozását támogatják, amely átfogóan mutatja be az olasz kertészeti ágazatot és amely biztosítja az előzetes ütemterveknek és a kiállítók igényeinek megfelelő szervezést, azért, hogy megfelelő számú nemzetközi érdeklődő érkezzen a kiállításra.  

A jövő év elejére tervezett Flormart Special Edition nevű rendezvényt a minőségi olasz díszkertészetnek szentelik, és mindenképpen különleges alkalom lesz. Kiemelt téma lesz a rendezvényen a zöld szemlélet szerepe az olaszországi gazdaságélénkítési tervben (PNRR), valamint a „Made in Italy” külföldi piacokon való népszerűsítése és felértékelődése, annak a vállalatok számára kidolgozott hároméves tervnek tekintetében, amelyet a pármai vásár (Fiere di Parma) dolgozott ki, és indított útjára. 

A járványügyi helyzet enyhülése után Európa egyik vezető faiskolai vására ismét visszatér a megszokott időponthoz, és az előzetes tervek szerint 2022. szeptember 21-23 között rendezik majd meg.

Forrás: www.magyarmezogazdasag.hu/flormart.eu