0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Az egyetlen kertészeti hetilap

Az immár 71. évfolyamába lépő Kertészet és Szőlészet 2022-ben is hetente viszi házhoz az ágazati híreket, tudósít a szakmai rendezvényekről, ismerteti a legújabb technológiákat, fajtákat.

A Kertészet és Szőlészet szerkesztőségében szakértő kis csapatunkkal töretlen lelkesedéssel készítjük a lapot hétről hétre. Arra törekszünk,hogy a legújabb technológiai és fajtaújdonságok, példaértékű üzemi gyakorlatok bemutatásával segítsük az árutermelő kertészek munkáját, és bővítsük még tanuló Olvasóink ismereteit.

Az a célunk, hogy Olvasóink saját területükön minél sikeresebbek legyenek. Ezért tolmácsoljuk korunk gazdasági, környezeti kihívásaira választ adó hazai és nemzetközi kutatási eredményeket, keressük a válaszokat az olyan égető gondokra, mint a klímaváltozás hatásai és a munkaerőhiány.

Összefoglaljuk a szakmai rendezvényeken elhangzottakat, szakmai kiállításokon látottakat, és teret adunk szakmai partnereink üzeneteinek is. 

A kertészek nem ellenségei, legföljebb versenytársai, leginkább pedig partnerei egymásnak.  Ezért is tartjuk fontosnak, hogy minél több jó példát közvetítsünk a lapban, amiből tanulni lehet. Sokszor egy apró hasznos ötlet is elég a hatékonyság növeléséhez.

A hazai termesztést, piacot természetesen befolyásolják a nemzetközi trendek, a külföldi versenytársak helyzete, ezért ezekről is rendszeresen hírt adunk, személyes tapasztalatok alapján, vagy a nemzetközi szakmai szervezetek közleményeire, szaksajtóra hagyatkozva. Szerencsére az angol, német, francia és olasz mellett már a holland szakmai ismeretekhez is első kézből jutunk egy külsős munkatársunk révén.

Ha mégis kimaradna olyan téma, amely nagyon érdekelné Olvasóinkat, várjuk a visszajelzéseket, javaslatokat. Hiszen az Önök sikere, a mi sikerünk is.

Maradjanak velünk 2022-ben is !

Lapunk és kiadónk, a Magyar Mezőgazdaság Kft. nevében minden olvasónknak és üzleti partnerünknek békés új esztendőt és sikeres gazdálkodást kívánunk!

 

 

 

 

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu