A fentieket írta az étteremlánc a közleményben. A pandémia miatt a szállítások késnek és ez termékhiányhoz vezetett a gyorsétterem-lánc 640 üzletében. A problémát csak úgy tudták kezelni, hogy szűkítették az étlapot és korlátozták a nyitvatartási időt is.
„Ausztráliában sok vállalkozáshoz hasonlóan ellátási láncunkat és munkaerőnket is érintette a COVID-19. Biztosak lehetnek abban, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb újra megsüthessük mindenki kedvencét. Nem így akartuk kezdeni az évet, kérjük, legyenek kedvesek egymáshoz és munkatársainkhoz, mert mindent megtesznek azért, hogy olyan csirkét biztosítsunk, amelyet mindannyian szeretünk.” – a honlapján pedig ezt írta a cég.
Eközben a közösségi médiában már egy fitneszedző közzé is tette a népszerű Zinger Burger saját készítésű, otthoni – egészségesebbnek mondott – változatának receptjét.