0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Nincs elég csirkehús – bezártak a KFC-k Ausztráliában

Közösségi oldalakon háborogtak az ausztrál fogyasztók, hogy a helyi gyorsétteremben nem lehet se hamburgert, se csirkeszárnyat kapni. Ennek hatására közleményt juttatott el a 7news.com-nak a KFC, hogy a covid-19 elérte a beszállítóikat és a dolgozóikat is, így fennakadások vannak mind az ellátási láncban mind abban, hogy elegendő dolgozó legyen az éttermeikben.
„Sajnos az ellátási láncunk megszakadt, és néhány éttermünk csökkentett menüt kínál majd. Elnézést kérünk az esetleges problémákért, amelyeket ez ügyfeleinknek okoz – mindent megteszünk annak érdekében, hogy beszállítóink visszatérhessenek a megszokott kerékvágásba”

A fentieket írta az étteremlánc a közleményben. A pandémia miatt a szállítások késnek és ez termékhiányhoz vezetett a gyorsétterem-lánc 640 üzletében. A problémát csak úgy tudták kezelni, hogy szűkítették az étlapot és korlátozták a nyitvatartási időt is.

„Ausztráliában sok vállalkozáshoz hasonlóan ellátási láncunkat és munkaerőnket is érintette a COVID-19. Biztosak lehetnek abban, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb újra megsüthessük mindenki kedvencét. Nem így akartuk kezdeni az évet, kérjük, legyenek kedvesek egymáshoz és munkatársainkhoz, mert mindent megtesznek azért, hogy olyan csirkét biztosítsunk, amelyet mindannyian szeretünk.” – a honlapján pedig ezt írta a cég.

Eközben a közösségi médiában már egy fitneszedző közzé is tette a népszerű Zinger Burger saját készítésű, otthoni – egészségesebbnek mondott – változatának receptjét.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/7news.com