0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Segítség az eredményes pályázatbenyújtáshoz

Az Agrárminisztérium az előző évekhez hasonlóan, 2022-ben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati, illetve a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek.

Ezért a tárca workshopot hirdet a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat egyaránt 2022. január 14-én jelent meg a minisztérium honlapján.

A workshopra 2022. január 27-én, csütörtökön 9.00-11.00 között kerül sor az Agrárminisztérium épületében (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint, Kupolaterem.)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva tehet meg: (A regisztrációs linket Google Chrome webböngészőben ajánlott megnyitni.)

A jelentkezéseket legkésőbb 2022. január 21. (péntek) 17.00-ig tudják fogadni.

A fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbi fontos tudnivalókra hívja fel a figyelmet a tárca:

– egy szervezet egy személyt delegálhat,

– a delegált résztvevő kizárólag védettségi igazolvány kötelező felmutatása és annak ellenőrzését követően vehet részt a rendezvényen,

– maszk használata kötelező,

– amennyiben a létszám eléri a terem kapacitása szerinti maximális létszámot, a beérkezett regisztrációk sorrendjében küldjük ki a regisztráció megerősítéséről szóló értesítő levelünket,

– amennyiben a regisztráltak száma meghaladja a maximális létszámot, újabb időpontra nyitunk meg regisztrációs lehetőséget (2022. január 27. 13.00-15.00).

A regisztráció megerősítéséről mindenki külön e-mailt kap.

Forrás: AM sajtóközlemény