0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Vertikális kert az étteremben

Saját függőleges zöldség- és fűszernövénykertből szedik a friss salátának valót a Hotel Haarhuis új éttermében. A Locals az egészséges, hagyományos holland konyhát képviseli, mindezt korszerű és fenntartható módon.

A konyha a kiváló minőségű ételekre támaszkodik, amelyekben a zöldségeknek jut a legfontosabb szerep: a felszolgált fogások 80%-ban zöldségből állnak, és csupán 20%-uk tartalmaz húst vagy halat. Az étterem vezetője szerint

szeretnének kitűnni a város többi étterme közül, ezért nem mediterrán vagy ázsiai konyhát kínálnak, hanem a jól ismert helyi termékekből készült ételeket, amelyekhez a függőleges kertjükből frissen szedve tálalják a zöldségeket.
Forrás: tophotel.de/Kertészet és Szőlészet