0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 3.

Mit keres egy zenekar egy kombájnon?

Elöregszik a gazdatársadalom? A fiatalok nem találják elég menőnek a mezőgazdaságot? Ki tudja, egy zenekar talán többet tehet azért, hogy ez a nézőpont megváltozzon, mint azt elsőre gondolnánk.

Ha nem vagyunk résen, sok időt elvehet az életünkből a közösségi oldalak böngészése, olykor viszont igazi különlegességekre akadhatunk görgetés során.

Ilyen az például, amikor a portál váratlanul felajánl valamit, ami megragadja a figyelmünket. Begördül egy hangárba egy méretes mezőgazdasági munkagép, ebből biztos egy gyártócég reklámja lesz, gondoljuk rutinosan, ám ennél nagyobbat aligha tévedhettünk volna.

A rövid klipben leugrik a traktorról két fiatal férfi, csatlakozik az előtérben álló háromhoz, és előadnak egy remek muzsikát. Máskor hasonló a helyzet, de másik géppel, és ráadásul egy kíváncsi törpemalac is rabul ejti  a rajongók szívét. 

Kutakodni kezdünk a világhálón, és a meglepetés egyre nagyobb. A Hunter Brothers nem csak divatból vette fel a „fivérek” nevet, ők tényleg egy öttagú testvérpár, egy farmon nőttek fel. Ahogy fogalmaznak,  sikereiket főként annak tulajdonítják, hogy vidéken nőttek fel egy olyan otthonban, ahol nagy hangsúlyt kapott a hit, a zene és a sport. A szüleik is zenéltek, a példát tehát volt honnan meríteni, a fiúk pedig, ahogy nőttek, és szintén felébredt bennük a muzsika iránti rajongás, nappal a farmon dolgoztak, éjjel pedig új hobbijuknak éltek, árulták el egy zenei portálnak. 

Az ismertség számos területen hozott sikert, talán legjobb példa erre, hogy a New Holland együttműködést hozott létre a zenekarral részben a hosszú időre visszatekintő márkahűség, részben a gazdálkodói gyökereik miatt.

Egy kisfilmből az is kiderül, hogy a zenei karrier ellenére nem lettek hűtlenek a családi gazdasághoz, a bandában betöltött pozícióikon túl van, aki a farm marketingjéért felel, más agronómusként tevékenykedik. 

Szülővárosukban, a kanadai Shaunavonban táblát állítottak a tiszteletükre, hogy minden arra járó láthassa, honnan indultak a népszerű zenészek. Aki véletlenül arra járna, a 3rd Avenue West és a Highway 37 találkozásánál találja. 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu