0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 25.

Megnyílt a Gardenexpo kiállítás

Március utolsó hétvégéjén a kertészkedés, kerti trendek, kültéri életmód kerül főszerepbe. A Budapest Sportarénában péntektől vasárnapig tartó Gardenexpo kiállításon egy fedél alatt találhatnak meg az érdeklődők mindent, ami a tökéletes kerti kikapcsolódáshoz kell.

Immár 15. alkalommal várja a kertek szerelmeseit március végén a Gardenexpo kerti életmód kiállítás.  A március 25-28 között megrendezésre kerülő háromnapos eseményen több mint száz kiállító várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában. 

Kerti medencék, kerti bútorok, szerszámok, öntözőrendszerek, robotfűnyírók, kerti grillezők kültéri és tavaszi hagymások, virágmagok, kültéri és beltéri növények széles választéka várja a kiállításra látogatókat. 

A színpadon zajló tartalmas programok közül is érdemes csemegézni: madárbarát kertek, ehető virágok, beszélgetés Cseh László olimpiai érmes úszóval, magaságyás kertészkedés McMenemy Márkkal, vegyszermentes kertészkedés, virágkötészeti bemutató Fekete Szabolcs virágkötővel, metszési és oltási gyakorlati bemutató Kosztka Ernővel, trópusi orchideák szaporítása…….csak ízelítő az előadásokból. 

A Magyar Mezőgazdaság Kft, a kiállítás hivatalos lapjának, a Kertbarát Magazinnak a standján szombaton és vasárnap ingyenes növényvédelmi és növényápolási tanácsokat kaphatnak Antics Katalin nővényvédő szakmérnöktől.

A kiállítás ideje alatt 15 % kedvezménnyel lehet előfizetni a kiadó lapjaira.

Forrás: www.magyarmezogazdasag.hu