0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Ismét GreenTech

Június 14. és 16. között rendezik meg Am­szterdamban a nagyszabású GreenTech kiállítást. A Boldog étel, egészséges virág (Happy Food Healthy Flowers) mottót viselő rendezvényre mintegy 13 ezer látogatót várnak.

A kifejezetten a kertészeti ágazatnak szentelt szakmai kiállításon a technikai újdonságokra helyezik a hangsúlyt: a mesterséges intelligenciától a robotikáig és a különféle folyamatok automatizálásáig, a 3D-s növénymodellezésig és az adaptív üvegháztervezésig a legkülönfélébb megoldásokkal várják a látogatókat. A szervezők szerint a kiállítók 90%-a már visszaigazolta a részvételét, és a tervek szerint az idei lesz az eddigi legnagyobb GreenTech kiállítás.

A már említett mottóval a szervezők célja az, hogy bemutassák, milyen mértékben tud az ágazat hozzájárulni az egészség javí­tásához.

Több mint 500 kiállító érkezik egyebek mellett Kanadából, Franciaországból, az Egyesült Királyságból, Spanyolországból, Lengyelországból és Hollandiából az amszterdami vásárközpont területére. A kiállítást tematikus elrendezésű pavilonban rendezik be, ezenkívül ismét kiosztják a GreenTech innovációs díját, az AIPH megválasztja az év nemzetközi kertészét, és több mint száz egyéb program közül választhatnak az érdeklődők. Mariska Dreschler, a GreenTech Global kertészeti ágazatának igazgatója szerint a tudás megosztása a legjobb módja annak, hogy üzleteket kössünk, és együtt dolgozzunk a világ legsürgetőbb energia- és élelmiszerválságának megoldásán.

Forrás: Kertészet és Szőlészet