Az élelmiszeripar kihívásai a jelen korban
Agrárakadémia Fórum – MATE Budai Campus
Időpont:
2022. április 27. (szerda) 10 óra
Helyszín:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus
MATE, Díszterem
(1118 Budapest. Villányi út 29-43.)
A rendezvény idei témái eddig a precíziós gazdálkodási rendszerek és az állattenyésztés voltak. Most a rendezvénysorozat harmadik állomásán a mezőgazdasági termelés egyik legfontosabb céljáról, az élelmiszer-előállításról esik majd szó, a témában jártas szakértők közreműködésével.
Tervezett program:
10:00–10:30 Regisztráció
10:30–10:40 Köszöntő – Nyitrainé Dr. Sárdy Diána főigazgató, MATE Budai Campus
10:40–11:00 Biztosított-e a hazai élelmiszerellátás a jelen helyzetben? — Éder Tamás elnök, Magyar Húsiparosok Szövetsége
11:00–11:20 A kenyér, mint alapélelmiszer — Septe József elnök, Magyar Pékszövetség
11:25–12:30 Kerekasztal-beszélgetés a fórumról
Résztvevők: Éder Tamás, Septe József, Harcz Zoltán ügyvezető igazgató, Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, Pap Krisztián tulajdonos ügyvezető, Pap Kolbászműhely Kft., Németh Csaba termékfejlesztésért felelős szakember, Capriovus Kft.
Moderátor: Halmos B. Ágnes főszerkesztő, Kistermelők Lapja
12:30–13:30 Szendvicsebéd, a konferencia zárása
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a regisztracio@magyarmezogazdasag.hu e-mail-címen lehet.
NAK szaktanácsadók figyelem!
A program meghirdetésre került a független szaktanácsadók továbbképzésének részeként 2 kredit értékben!