0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. szeptember 28.

Új mindenes farmtraktorok a Deutz-Fahrtól

Megújította a három tagból álló mindenes (utility) farmtraktorszériáját a Deutz-Fahr. A DF 6115C, DF 6125C és DF 6135C típusjelű erőgépek négyhengeres, 120 és 136 LE közötti névleges teljesítményű Deutz DCR-motorokkal készülnek, amelyek a Boost funkcióval plusz 7 LE leadására képesek.

A traktorokhoz fokozat nélküli TTV-, illetve 20 előre és 16 hátra fokozattal rendelkező, terhelés alatt is kapcsolható RV Shift Powershift sebességváltó választható. A Powershift váltó automata kapcsolású APS-funkciókkal is rendelkezik. A traktorok hátsó TLT-je három (540/540Eco/1000 f/min), a mellső egy fokozatban (1000 f/min) kapcsolható.

A hidraulikus rendszert 120 l/min szállítású, elektrohidraulikus vezérlésű LS-Load Sensing típusú axiáldugattyús szivattyú szolgálja ki.

Hátsó függesztőszerkezetük 7, a mellső 3 tonnával terhelhető. A Top Vision típusú vezetőfülke jól felszerelt, tágas és komfortos, mindkét oldalán van beszállóajtó, tetőablakkal, mechanikus fülkerugózással rendelkezik, négyoszlopos kivitelű. A traktor fedélzeti elektronikája ISOBUS-kompatibilis, multifunkciós joystickkal és érintőképernyős iMonitoron keresztül vezérelhető.  (Fotó: deutz-fahr.com)

Forrás: Magyar Mezőgazdaság