0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 20.

A magasban is helytállnak – Profi magassági ágvágó létrahasználat vagy fáramászás helyett

A magasabb fák metszése, fűrészelése a legtöbb kerttulajdonosoknak fejtörést okoz. Létrán állva a fűrészelés nem csak körülményes, de veszélyes is lehet. A magassági ágvágók a díszfák, gyümölcsfák, sorfák gondozásakor rendkívül hasznosak a kertben, az utcafronton, a parkokban, valamint a mezőgazdasági területeken is.

Hol használjunk magassági ágvágót?

Az olyan magasabb bokrok, fák esetében, ahol már nem férünk hozzá a növény bizonyos részeihez általános eszközökkel remekül használható a magassági ágvágó. Ezenkívül a villanyoszlopok és a villanyvezetékek alatt, a kerítés mellett levő, a szomszéd kertjébe átlógó növényeknél, vagy az olyan nehezen hozzáférhető helyeken, ahol nem tudunk létrát használni.

Környezetkímélő technológia

Az akkumulátoros ágvágók egyik előnye az elektromos gépekkel szemben, hogy használatuk nagyon kényelmes és praktikus. Munka közben nem kell a kábelre ügyelnünk, valamint nem szükséges, hogy áramforrás legyen a közelünkben. Erőteljes, csendes működésű, alacsony rezgésszintű akkumulátoros magassági ágnyeső a STIHL HTA 86 magassági ágvágó. Teleszkópos nyéllel van ellátva, így az akár 5 m magasságban lévő ágak nyesésére is alkalmas.

A megfelelő védőruházat elengedhetetlen

A fűrészek, magassági ágnyesők használatakor mindig viseljünk megfelelő védőruhát. A STIHL profi védőfelszerelései elsőosztályú védelmet biztosítanak. A megfelelő biztonság érdekében a védőruha mellett viseljünk arcvédőt, védőkesztyűt és védősisakot.

További információkért látogasson el a www.stihl.hu, valamint www.stihlnemzedekek.hu weboldalra.

Kérdéseivel természetesen fordulhat a STIHL szakkereskedésekben dolgozó kollégákhoz is. Szakkereskedéseink listáját megtalálja a www.stihl-shop.hu oldalon. (x)

Forrás: Andreas STIHL Kft.