0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Együttműködési megállapodás a minőségi képzések szolgálatában

Együttműködési megállapodást írt alá május 12-én a Magyar Agrár- és Élettudomány Egyetem (MATE), valamint a Mellow Mood Hotels szállodacsoport a budapesti Párisi Udvar Hotelben. A megállapodás célja, hogy a koronavírus-hullámok után a turizmus-vendéglátásban, így a Mellow Mood-nál is megjelenő szakemberhiányt az egyetem új képzéséről kikerült fiatal, szakképzett munkaerővel pótolják.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

Awad Zuhair és Sameer Hamdan tulajdonosok mintegy 30 éve alapították a Mellow Mood cégcsoportot, jelenleg összesen 10 szállodát működtetnek Budapesten. Mindketten üdvözítőnek találják a MATE-val való együttműködést, amelynek keretében az egyetem kompetenciafejlesztő felnőttképzési programokat indít a munkavállalási esélyek javítása érdekében.

A képzések, mint a éttermi szervírozás kompetenciafejlesztő tréning, szállodai ételkészítési kompetenciafejlesztő tréning és a reggeliztetői kompetenciafejlesztő tréning, valamint szállodai higiéniai felelős kompetenciafejlesztő tréning magyar és angol nyelven, összesen 80 órában, hétvégi tanrendben, 30 százalék elméleti és 70 százalék gyakorlati (amelyek a Mellow Mood Hotels szállodáiban lesznek) oktatási konstrukcióban lesznek meghirdetve a MATE-n.

Dr. Gyuricza Csaba rektor hangsúlyozta, hogy az Egyetem turizmus, vendéglátás és szállodai gazdálkodás tématerületéhez kapcsolódó, komplex elméleti és gyakorlati oktatáshoz, valamint az utánpótlás biztosításához nélkülözhetetlen a szállodalánc partnersége. Elsősorban a felnőttképzésben, az alap- és mesterszakok, valamint a doktori képzések tekintetében működik együtt az Egyetem a Mellow Mood Hotels cégcsoporttal, a hallgatói tapasztalatszerzés és a szakmai gyakorlati lehetőségek biztosítása érdekében. Emellett közös kutatások, publikációk, szakmai versenyek megvalósítását is tervezik.

Sameer Hamdan és Awad Zuhair hangsúlyozták, hogy a Mellow Mood Hotels cégcsoport működésében nagyon fontos a munkavállalók fejlődése, továbbképzése.

“Közel tíz évvel ezelőtt indítottuk el az első saját képzésünket – a Mellow Mood Akadémiát. Hiszünk a fejlődésben, nagyon örülünk az új együttműködésnek, az elméleti és gyakorlati képzések motiváltabb és képzettebb új kollégákat eredményezhetnek” – tették hozzá a tulajdonosok.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu