0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Alapelvük a megbízhatóság

A Déli-Farm Kft. 1990-es indulásakor alapvetően haszonállattartási, takarmányozási és tenyésztési szaktanácsadással foglalkozott, ezek mellett pedig a szarvasmarhatartáshoz és -tenyésztéshez kapcsolódó termékek értékesítésébe kezdett. Az évtizedek során maga a cég és természetesen termékportfóliója is bővült, amit Palotás Sándor ügyvezető mutatott be olvasóinknak.

„Azt mondhatom, hogy 2006 óta kezdtük el jelentősebben kibővíteni termékportfóliónkat.

Számos haszonállattartással kapcsolatos technológiával, eszközzel, állategészségügyi termékkel egészült ki az addig forgalmazott palettánk, majd ezek mellett különféle kategóriájú villanypásztorrendszerek értékesítésébe is belevágtunk, nyitni ezzel az erdészetek, nemzeti parkok, vadgazdálkodók vevőköre felé. Később a kisállattartást és a lótartást érintő eszközökkel, termékekkel is gazdagodott a termékskálánk, így már ezt a piaci szegmenset is lefedtük.

Takarmányozási termékeink kapcsán több állatfaj ellátásában (szarvasmarha, juh, sertés, kecske) bő kínálattal rendelkezünk: alaptakarmányok, premixek, tejpótló tápszerek, kész takarmányok, tápok jellemzik választékunkat, de szükség esetén bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, hiszen egy olyan szaktanácsadói hálózat áll mögöttünk, ami személyre szabottan egyedi receptúrák elkészítését végzi, sőt, akár speciális termékek legyártását is biztosítani tudjuk megrendelőink számára. 

Cégünk a tenyésztés terén is lehetőségeket nyújt: szarvasmarha-szaporítóanyagot forgalmazunk, valamint egyre több mesterséges termékenyítéshez szükséges termékek, mint laboreszközök, egyéb kiegészítők is elérhetők kínálatunkban. 

Termékeink fő beszállítója az agrárium egyik legnagyobb gyártója és kereskedőháza, az Albert Kerbl GmbH, akiknek büszkén mondhatom, legnagyobb forgalmazójává váltunk Közép-Európában. Mivel a Déli-Farm lényegében egy családi vállalkozás, így édesapám alapelvét követve, minden tekintetben a megbízhatóságot tekintjük elsődlegesnek, ennek köszönhetően az elmúlt évtizedekben jó kapcsolatot ápolva jelentős viszonteladói hálózatot sikerült kiépítenünk Magyarország teljes területén.

Agráráruházakhoz, lovasboltokhoz, kisállatboltokhoz és állatpatikákhoz kerülnek forgalmazott termékeink, de a végfelhasználókat is ki tudjuk szolgálni, legyen szó kisebb gazdaságokról, vagy nagy állattartó telepekről. Ezek mellett bolti értékesítési csatornákkal és rendelkezünk Szegeden és Csömörön, illetve romániai képviseletünk is van Temesváron, valamint az online térben is értékesítünk webáruházunkon keresztül.

Nem utolsósorban megemlíteném az immáron 10 éves, kéthavonta, a Kistermelők Lapja mellékleteként is rendszeresen megjelenő, DÉLIFARMER kiadványunkat, amelyben termékportfóliónk széles körét tudják szemrevételezni az érdeklődők.    

Cégünk, különösen a mai gondterhes és bizonytalan időkben, továbbra is a megbízhatóság elvét követve végzi munkáját. Erre a stabilitásra, szakmai támogatásra építjük kapcsolatainkat partnereinkkel, míg végfelhasználóinkat a jó gazda szemléletén keresztül segítjük gazdálkodási problémáik megoldásában. Erre törekszünk már több mint 30 éve, és erre fogunk az elkövetkezendő évtizedekben is.

A jövőben szeretnénk még több energiát fordítani a termékfejlesztésre, amihez folyamatosan keressük az új partnereket, beszállítókat.

Oktatási-fejlesztési projektbe kívánunk bekapcsolódni, vagy akár mi magunk is indítani, hogy cégünk szakemberei olyan versenyképes szakmai tudással rendelkezzenek, ami segítségére lehet a jövő agráriumának. Csak az ilyen komplex gondolkodás- és szemléletmóddal lehet a jövőbe tekinteni. Ennek apropóján a Déli-Farm Kft. a társadalmi szerepvállalásra is törekszik. És ez nem csupán egyfajta piaci trend, hanem mi ténylegesen igyekszünk termékportfóliónk összetételét, munkatársaink gondolkodását a környezetvédelem, a környezettudatosság irányába terelni annak érdekében, hogy felelősségteljesen gondolkodva megőrizzük gyermekeink számára ezt a világot úgy, ahogyan mi is átvettünk szüleinktől.”

Forrás: magyarmezogazdasag.hu