0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Itt a második alkalom! – Mezőgazdasági Drone Roadshow

A MyActionCam Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. közös rendezvénysorozatot indított, melynek célja az innovációban és a precíziós gazdálkodásban gondolkodó gazdálkodók megismertetése a technológiával, a jogszabályokkal és a biztonságos üzemeltetéssel.

 

A MyActionCam Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. bemutatja:

Gazdálkodj Precizen! – DJI Mezőgazdasági Drone Roadshow

II. felvonás

 

A roadshow első állomása a Bernecei Bogyós Kft. meggyesében volt, s a megjelent gazdák érdeklődéséből kiderült, sokakat foglalkoztat a téma.

„A dróntechnológia egyik legjobban fejlődő ága a mezőgazdasági drónok területe, ezek a monitoring és kijuttató légijárművek tökéletesen támogatják a precíziós gazdálkodást”

– magyarázta Damak Ferenc, a MyActionCam Magyarország Kft., hazánk egyik legnagyobb szakmai múltra visszatekintő cégének tulajdonos-ügyvezetője. A tizennégy éve piacon lévő vállalkozás hat éve kezdte meg tevékenységét a mezőgazdaságban.

A MyActionCam Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. közös rendezvénysorozatot indított, melynek célja az innovációban és a precíziós gazdálkodásban gondolkodó gazdálkodók megismertetése a technológiával, a jogszabályokkal és a biztonságos üzemeltetéssel. Amennyiben első kézből, szakértőktől szeretne értesülni a mezőgazdaságban alkalmazható drónok képességeiről, pozitívumairól és negatívumairól egyaránt, tartson velünk szakmai roadshownk valamelyik állomásán, és kapjon választ kérdéseire!

 

 

A roadshow második állomása:

 

Időpontja:

2022. június 21., kedd 9:30

Helyszíne:

Karácsond
(Karácsond, Vasút út 38.)

 

 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

 

Regisztrációhoz kattintson! 

 

További információk:
Sebestyén Márton: +36 20 259 5695, sebestyenm@myactioncam.hu

 

Forrás: agro.myactioncam.hu - magyarmezogazdasag.hu