0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Az energiatakarékosság is nagy szerepet játszott az áruházak felújításánál

Öt áruházát korszerűsítette a Spar Magyarországon. A megújult vevőterek nem csak szebbek, de energiatakarékosabbak is lettek, és több helyre került önkiszolgáló kassza is.

„A vásárlók minőségi kiszolgálását, a fenntartható működést és a környezeti terhelés csökkentését tartjuk elsősorban szem előtt, amikor egy-egy áruházunkat megújítjuk. Így történt ez a nemrégiben újranyitott, együttesen több mint négymilliárd forintból átalakított öt üzletünk esetében is.

Szarvason, Dorogon, Szegeden, Tatabányán és Debrecenben folytatódott idén a SPAR Magyarország modernizációs programja,

amelynek révén korszerű, jól áttekinthető környezetben mutathatjuk be széles, a speciális fogyasztói elvárásoknak is megfelelő és egyre bővülő termékválasztékunkat, amelyben hangsúlyos szerepet kapnak a friss, kényelmi és egészségtudatos élelmiszerek” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az összes felújított üzletbe új berendezések, hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékség bútorok és kasszák kerültek, valamint önkiszolgáló kasszák is kerültek.

A LED világítás és a környezetkímélő, CO2 alapú hűtésrendszer illeszkedik a hazai áruházlánc alapvető filozófiájához, amely az energiatakarékosságot is messzemenően szem előtt tartja.

A felújított dorogi szupermarketben napelemes rendszer is segíti az épület elektromos igényének kiszolgálását – derült ki az áruházlánc közleményéből..

Forrás: SPAR Magyarország sajtóközlemény