0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 24.

Vége az aratásnak? Tisztítsuk meg a kombájnokat könnyedén!

Egyre több helyen fejeződik be az aratás, országszerte megérdemelt pihenőjükre készülnek a kombájnok. Ahhoz viszont, hogy a napraforgó és kukorica betakarítása előtt ne érje meglepetés a gazdálkodókat, nem árt elvégezni az ilyenkor ajánlott karbantartást, átvizsgálást, és persze nagytakarítást. A STIHL lombfúvóival és magasnyomású mosóival gyerekjáték a mezőgazdasági gépek tisztán tartása.

A por leghatékonyabb ellenfele

A por, a pelyva és a zúzott szármaradvány szinte mindenhova képes behatolni, nemcsak esztétikai, de valós technikai problémákat is okozva. Egy nagy teljesítményű STIHL lombfúvó ugyanakkor alaposan és kíméletesen szabadítja meg a kombájnokat, traktorokat az alkatrészekre tapadó, alattomos kosztól.

A sár sem akadály

Bár az elmúlt hónapokban inkább az aszály és a por dominált, az őszi betakarítási és vetési szezonban nem ritkák a csapadékos napok, amikor minimális száradás után kell rámenni a földekre, hogy a munkát el lehessen végezni. Ilyenkor elengedhetetlen egy STIHL magasnyomású mosó, amit beépített tisztítószer-tartállyal és -adagolóval, acélszál-erősítésű tömlővel, csavarodásmentes csatlakozóval, valamint nyomás- és mennyiségszabályozóval láttak el.

Hamarosan menet közben is tisztítható a kabin

Hónapokon belül Magyarországon is elérhetővé válik a STIHL egyik legújabb fejlesztése, a SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó, ami kis méretének köszönhetően akár állandóra is elhelyezhető a traktorfülkében. A 10 V-os eszköz könnyű, ergonomikus, ugyanakkor rendkívül erős. A STIHL lítium-ion akkumulátorának köszönhetően vezeték nélkül, csendesen, kompromisszum-mentesen, akár munka közben vagy a tábla szélén is használható.

További információkért látogasson el www.stihl.hu, valamint www.stihlnemzedekek.hu weboldalra.

Kérdéseivel természetesen fordulhat a STIHL szakkereskedésekben dolgozó kollégákhoz is. Szakkereskedéseink listáját megtalálja a www.stihl-shop.hu oldalon. (x)

Forrás: STIHL