0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Interpoma kongresszus és Interpoma díj – Bolzano, november 17-19.

A világ egyetlen, almaágazatra szakosodott kiállításán, az Interpoma 2022-n, Bolzanóban (Dél-Tirol, Olaszország) az érdeklődés középpontjában – mint mindig – a nemzetközi tanácskozás és az innovációk versenye áll. A 2022-es Interpoma kongresszus témája az USA almaipara és a szedőrobotok, az Interpoma díjat pedig az almatermesztésben használható csúcstechnológiás vízmegőrző megoldások legjobbjának ítélik oda.

A 12. nemzetközi kiállítás ismét személyes találkozásra ad lehetőséget. Visszatért tehát a megszokott kétévenkénti, a világon egyedüli almakiállítás a Fiera Bolzano területére, november 17. és 19. közt.

A rendezvény két abszolút időszerű témája a digitalizáció és az erőforrások fenntartható felhasználása az almaágazatban.

Az Interpoma kongresszusra november 17-én és 18-án kerül sor, és az iparág innovációival és a legkorszerűbb automata szedőberendezésekkel foglalkozik majd, a világ minden részéről érkező szakértők előadásain és beszélgetésein keresztül. A kongresszusra online válthatók jegyek.

A kiállítás díja, az Interpoma Award ezúttal a vízmegőrzést segítő csúcstechnológiás megoldásokat jutalmazza. A díjra lehet pályázni termékekkel, szolgáltatásokkal, gépekkel, teljes rendszerekkel vagy csak egyes eszközökkel, összetevőkkel is. Két díjat osztanak ki, az egyiket egyéneknek vagy vállalkozásoknak, a másikat start-upoknak. A díjra 2022. szeptember 30-ig lehet pályázni az interpoma@fieramesse.com e-mail címen.

Interpoma Congress 2022

Interpoma Award 2022

(x)

Forrás: Interpoma