0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

A tavalyi győztesnél marad a Coop Rally vándorserlege

Célba ért a kelet-magyarországi régión szeptember 7–8-án átfutó XVI. Coop Rally, amelynek célja, a korábbi évek hagyományait követve, ráirányítani a figyelmet a hazai termelésre, a kiváló minőségű, hazánkban előállított termékekre, az ország élelmiszeriparának ma is élő értékeire és a hazai gyártás megtartásának, erősítésének fontosságára.

A CO-OP Hungary Zrt. által megrendezett szakmai program ezúttal a több mint 100 résztvevő cég számára egy a kihívásokkal teli környezetben lett megtartva, amikor még inkább felértékelődik az összefogás, a párbeszéd jelentősége, amire az esemény kiváló lehetőséget biztosít.

Az összesen nyolc állomásból álló kétnapos program a hatvani Lipóti Pékség újonnan átadott üzeméből rajtolt, majd a Sixt autókölcsönző által biztosított autók Recsk és Dédestapolcsány felé vették az irányt, ahol a CO-OP új, innovatív üzleteit nézhették meg a versenyzők. Az első nap utolsó állomása az egerszalóki Juhász Testvérek Pincészetéhez vezetett, majd másnap a hajdúszoboszlói Nagyhegyes Hús Kft., a Master Good kisvárdai, valamint a debreceni AVE Ásványvíz Kft. és az Alföldi Tej Kft. üzemeibe folytatódott az útja a konvojnak, ahol üzemlátogatáson vehettek részt a versenyzők.

A versenyzőknek a sebességkorlátozás szabályait betartva minél gyorsabb menetidővel kellett eljutniuk az állomásokra, ahol pontokért menő különféle feladatokon kellett a kétfős csapatoknak megmérettetniük magukat.

Az eredményhirdetésre és a díjátadóra a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb szállodában került sor, ahol a XVI. Coop Rally díj első helyezettje ezúttal Szabó Levente és Palkó Tamás, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. csapata lett, akiknek a díjat Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. elnöke és Tóth Géza vezérigazgató adta át.   

Bővebb beszámolónkat a rendezvényről hamarosan közöljük.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu