0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Virtuális üzleti találkozók az Interpoma kiállításon

Ismét meglesz a lehetőség arra, hogy aki nem tud személyesen eljutni Bolzanóba az Interpoma kiállításra, virtuális üzleti megbeszéléseket folytasson a kiállítókkal a 2020-ban debütált Interpoma Business Match keretében.

A kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi almakiállítás, az Interpoma a legnagyobb szakkiállítás, ahol az almaipar minden szereplője megtalálható: kutató- és nemesítőcégek, a termesztéshez használt gépek és eszközök, a korszerű farmmenedzsment megoldásai, a feldolgozás és tárolás berendezései, szabályozórendszerei, valamint adatfeldolgozó és szaktanácsadó szolgáltatások.

Velük lehet 20-20 perces B2B online-találkozókat szervezni az Interpoma honlapján keresztül november 17- én és 18-án, vagyis a kiállítás első két napján.

A jelentkezés ingyenes, és almatermesztőknek, kutatóknak, start-upoknak, gépkereskedőknek és importőröknek ajánlják ezt a lehetőséget a gyors kapcsolatfelvételre. Mindenki elkészítheti a saját menetrendjét az érdeklődése és a kiállítók listája alapján, egyeztetve az időpontot a leendő partnerrel.

Az Interpoma honlapján a regisztráció gombra kattintva a jelentkezőnek saját profilt kell létrehoznia, amiben tömören és egyértelműen bemutatkozik, majd fölveheti a kapcsolatot a többiekkel. Ehhez a request meeting gombra kell kattintani, és érdemes röviden leírni, miért keressük az illetőt. A rendezők arra kérnek mindenkit, hogy lehetőleg a találkozó előtt egy nappal jelezzen vissza a partnereinek, hogy elfogadja a meghívást. Erről a jelentkezők e-mail értesítést kapnak.

Thomas Mur, a Bolzano Exhibition Center igazgatója örömét fejezte ki, hogy ismét fizikai valójában tér vissza a kiállítás Bolzanóba, és biztos benne, hogy az off- és online megrendezés előremutató megoldás a szakkiállítás esetében.

Két évvel ezelőtt a koronavírus-járvány miatt dolgozták ki az Interpoma Business Match platformot, amin keresztül 256 résztvevő 138 online üzleti megbeszélést folytatott több mint 40 országból.

Az online találkozókat a Bolzanói Kereskedelmi Kamara (Bolzano Chamber of Commerce) az Európai Bizottság partnerkereső szolgáltatása, az Enterprise Europe Network (EEN) támogatja.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/fruitecom