0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Mennyi agrártámogatást kaphat jövőre? – Megtudhatja az Agrárszektor Konferencián

Életbe lép 2023-ban az új uniós Közös Agrárpolitika (KAP), ezért új szabályozási előírásokra kell felkészülniük a hazai gazdálkodóknak. A változásokra fontos odafigyelni, mert az ágazati szereplők a jövő évtől komoly pénzektől eshetnek el, ha nem ismerik meg az új támogatási követelményeket. A Portfolio Csoport november 30.-december 1-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, hogy a gazdálkodók az egyes pilléres közvetlen kifizetéseknél és a kettes pilléres vidékfejlesztési kasszánál milyen támogatásokhoz juthatnak 2023-tól, és azokat ténylegesen hogyan szerezhetik meg.

Agrárszektor 2022 konferencia

Idén 10. alkalommal rendezzük meg a hazai agrárium kiemelkedő szakmai eseményét Siófokon, a kétnapos Agrárszektor 2022 konferenciát! Gazdálkodók, döntéshozók, véleményformálók, vállalati csúcsvezetők, élelmiszeripari szakértők, államigazgatási topvezetők egy helyen, egy időben az agrárium csúcstalálkozóján!

Információ és jelentkezés

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

Az idei konferencia részletesen foglalkozik azzal, hogy 2023-tól milyen feltételekkel juthatnak támogatásokhoz az ágazati szereplők. Számos fontos változásra kell felkészülni, mert januártól hatályba lép az Európai Unió új Közös Agrárpolitikája.

A konferencia külön kiemelt szekciókban mutatja be, hogy a KAP egyes pillérébe tartozó közvetlen kifizetéseknél – így a területalapú támogatásoknál -, illetve a vidékfejlesztési pályázatoknál milyen fontos változásokra kell felkészülniük a hazai termelőknek.

A Portfolio Csoport tervei szerint a KAP-ot érintő beszélgetésekben várhatóan személyesen részt vesz a brüsszeli Európai Bizottság képviselője is.

A részletes programért kattintson ide>>

A rendezvény két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben.

A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio – rangos szakmai zsűri döntse alapján – az idén hét kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.   

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.  

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

(X)

Forrás: Portfolio