0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

„Ősszel is Balaton sétáló kóstoló és mesterkurzus”

A Bor és Piac magazin november elejére egy balatoni borokat bemutató sétáló borkóstolót és ezzel párhuzamosan egy két órás mesterkurzust szervez.

A „bort mértékkel” – kulturált borfogyasztást és borkultúrát/borgasztronómiát népszerűsítő előadásokra is sor kerül nemzetközi kitekintéssel, hazai és külföldi szaktekintélyek részvételével. A mesterkurzuson foglalkozunk azzal, hogy milyen válaszokat adhat a borász a klímaváltozás kihívásaira, továbbá a fenntarthatósággal, rezisztens szőlőfajtákkal és a biogazdálkodással is.

Az „Ősszel is Balaton” c. rendezvényen bemutatásra kerülnek az autentikus fajták – Olaszrizling, Kéknyelű, Furmint, Szürkebarát 26 balatoni borászat részvételével.

A rendezvény időpontja: 2022. november 5. 15:00- 21:00

A mesterkurzus időpontja: 15:30 – 17: 30 között

Helyszíne: Pannónia Kulturális Központ Balatonalmádi, Városház tér 4.

A helyszín kiválóan megközelíthető a Balatonalmádi vasútállomástól kb. 3-5 perc sétával, így az esemény végén vonattal is hazautazhatnak. A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött, amelyet az esemény bejegyzésnél tehetnek meg. Az első száz jelentkezőnek tudunk jegyet biztosítani a sétáló kóstolóra, a mesterkurzusra 40 jegy áll rendelkezésre.

Forrás: Bor és Piac/magyarmezogazdasag.hu