0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

November 25-ig lehet pályázni a Digitális Agrárakadémia Digitális Bemutató Gazdaság pályázatára

Meghosszabbított határidővel 2022. november 25-ig lehet jelentkezni a Digitális Agrárakadémia Digitális Bemutató Gazdaság pályázatára. A digitális megoldások megismerése a gyakorlatban, működés közben a leghatékonyabb, ezért bővítik a Digitális Agrárakadémia országos kapcsolatrendszerét és együttműködéseit.

A tananyagok, kiállítások, tudásbázisok sokat segítenek, de a megalapozott agrárdigitalizációval kapcsolatos döntésekhez leginkább egy jól működő megoldás és a hozzá kapcsolódó őszinte tapasztalatok nyújtanak támogatást. A bemutató gazdaságoknak tehát nagy szerepük van a termelők felkészítésében, amelyért megfelelő díjazásban is részesülnek.

A pályázat nyertesei a Digitális Agrárakadémia Digitális Bemutató Gazdaság címet nyerik el, amellyel vállalják, hogy az agrárdigitalizáció bemutatásában aktív szerepet vállalnak.

A pályázók három kategóriában – szántóföldi növénytermesztés, kertészet és állattenyésztés – mérettethetik meg magukat, a jelentkezőket egységes szempontrendszer alapján értékelik.

A Digitális Agrárakadémia bemutatóüzemi hálózatát 2022-től kiterjesztették a Kárpát-medence teljes területére, így azon külhoni gazdaságok jelentkezését is várják, amelyek rendelkeznek digitális megoldásokkal, a felhasználással kapcsolatos tapasztalatokkal.

Jelentkezés: https://www.digitalisagrarakademia.hu/palyazati-felhivas-a-digitalis-agrarakademia-digitalis-bemutato-gazdasag-cim-elnyeresre/

A pályázatra való jelentkezés határideje: 2022. november 25. (péntek)

A díjátadó várható időpontja és helyszíne: 2022. december 5., Gödöllő

Forrás: MATE