0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Hubertus Turistaszálló

A Kab-hegy nyugati oldalán vadregényes völgyben, a Köleskepeárokban várja vendégeit a VERGA Zrt. romantikus erdei szálláshelye. Az Ajka központjától mindössze 7 kilométerre található Hubertus Turistaszállóhoz végig aszfaltozott út vezet.

Az erdővel körülölelt turistaszálló hat kényelmes szobájával egész évben várja a térségbe látogató kirándulókat, családi, baráti társaságokat. A 16 fő elhelyezésére szolgáló két-, illetve háromágyas szobák mindegyike saját vizesblokkal rendelkezik, és a vendégek ágyneműt és ágyneműhuzatot is kapnak. A szállás- helyet a vendégek önellátó étkezéssel vehetik igénybe, így a földszinten hűtővel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval és étkészletekkel felszerelt teakonyhát alakított ki az erdőgazdaság. Az udvaron a legkisebbeket focipálya, erdei játszótér és élőállat-bemutató várja, a hangulatos estéket és az étkezéseket pedig a turistaház vendégei számára díjmentesen igénybe vehető kemence és bográcshely garantálja, melyhez a tűzifa is rendelkezésre áll.

A közelben olyan látnivalókat fedezhetnek fel a vendégek, mint a Sárcsi-kút- forrás, a Kinizsi Pál-kilátó, a Molnár Gábor-kilátó, vagy a Macska-lik víznyelő, így akár többnaposra tervezett aktív pihenések tökéletes kiindulópontja is lehet a Hubertus Turistaszálló.

A szálláshelyen kerékpárok bérelhetők, hogy a vendégek ne csak gyalogszerrel ismerkedhessenek a Kab-hegy térségével. Ezen kívül minden vendég díjmentesen tekintheti meg a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. ajkai Hubertus Erdei Iskolájában berendezett Fekete István Diorámát.

Bővebb információk:

https://www.verga.hu/index.php/szallasok-hubertus-turistaszallo/

Foglalás: E-mail: Turisztika@verga.hu, tel.: +36 88 591-527

Forrás: A Mi Erdőnk