0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. december 7.

Gál Sándor Praxismenedzsment díj 2022

Magyarország egyik meghatározó, piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, a 100 százalékban magyar tulajdonú AlphaVet minden évben díjjal ismeri el az állatorvosi szakma legjobbjait. A Gál Sándor Praxismenedzsment díjat 2022-ben Dr. Mentes Árpád és a Soproni Állatorvosi Centrum kapta.

Dr. Mentes Árpád 1995-ben szerezett diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen, ezt követően 2004-ig alkalmazott klinikus állatorvosként és egyidejűleg hatósági állatorvosként is dolgozott.

2005-ben került tulajdonostársként jelenlegi cégükhöz. Ekkor a csapat kizárólag négy tulajdonos állatorvosból állt, alkalmazottaik nem voltak. Egy olyan ingatlanban voltak kénytelenek dolgozni, amely sem kialakításában, sem infrastruktúrájában nem volt alkalmas a korszerű állatorvosi ellátáshoz.

Kezdetektől fogva próbálta új alapokra helyezni a rendelő gyógyszerforgalmát, új utakat- koncepciókat nyitott meg; innovatív szerződéseket kötöttek, elsősorban a gyógyszerpiacot érintve.

2007-ben nyitották meg tudatos döntést követően a rendelőtől távoli helyen, a belvárosban működő állatgyógyszertárunkat. Próbáltak a pet shopokban akkoriban kezdődött gyógyszerforgalmazással szemben nemcsak a kínálatban, hanem a kommunikációban is különbséget felmutatni.

2017-ben költöztek új klinikájukra, mely döntő részben az előző helyen szerzett negatív tapasztalatokból okulva épült fel. A hatalmas váróterem recepcióval, az egymás támogatására a helyiségeket összekötő szervizfolyosó létrehozása, a műgyanta padozat, a bejárattól elkülönített három kijárat, a korszerű légtechnika, a klimatizált terek, az akadálymentesített mosdó mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a várakozó ügyfeleik és a csapatuk is jobban élje meg a sokszor embert próbáló napokat. Néhány hete befejeződött a napelemes rendszerük telepítése is.

A kezdetben négyfős kollektíva ma már 20 fősre duzzadt, de mindig igyekeztek jó csapatot építeni és azt meg is tartani, minden körülmények között.

A vár ereje nem a kövekben, hanem a védők lelkében van! Egész életében igyekezett a maximumot nyújtani, mindig többet követelve magától, mint másoktól. Igyekszik a klinikára először érkezni és utoljára távozni. A praxismenedzsmentet sosem tanulta, tetteit mindig az érzései, de legfőképp a hite vezérelték.

A családja – felesége és két gyermeke – és a kollégái támogatása nélkül pedig ezek az eredmények nem születhettek volna meg.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/AlphaVet