Back to top

Egyedi lehetőség kizárólag a Magyar Mezőgazdaság hetilap leggyorsabb előfizetőinek: ingyenes konzultáció, ami milliókat hozhat

Most térítésmentesen felderítheti, hogy hogyan lehet adót csökkenteni, profitot maximalizálni agrárvállalkozásában.

Évindító akciónkban a Magyar Mezőgazdaság hetilapra egy évre előfizetők közül az első tíz jelentkező ingyenes mezőgazdasági adószakértői konzultáción vehet részt az Agrárközösség jóvoltából. 1 óra, amikor csak Önre és az Ön gazdaságára figyel Törökné Rácz Erzsébet – Magyarország vezető mezőgazdasági adószakértője.

Az Agrárközösség szakértője 25 év alatt számtalan egyedi esetet látott és sok változáson átsegítette a gazdálkodókat. Törökné Rácz Erzsébet, az Agrárközösség kft. könyvelési üzletágának vezetője, agrárközgazdász, mezőgazdasági adószakértő szerint gyors ütemben változó világunkhoz alkalmazkodni kell. Amikor minden forint számít, akkor legfőbb ideje csökkenteni a kiadásokon, így az adóterheken is! Legfőbb ideje, hogy adóból is csak azt fizessék a gazdák, ami feltétlenül szükséges!

„Több száz gazdaságot könyvelünk csapatommal az egyéni őstermelőtől a ZRT-ig, a mezőgazdaság minden területéről, az egész országban. Ezek a cégek nem nyögnek felesleges adó-, és járulékterheket, pályázatokat figyelünk nekik és pályázatképesen könyveljük a gazdaság minden tagját, valamint hitelképesek, mert rendben van a könyvelésük. Öröm látni, ahogy a nálunk könyveltető gazdaságok fejlődni tudnak!” –fejtette ki Törökné Rácz Erzsébet.

Mi történik a konzultáción? A következő kérdéseket járják alaposan körül a konzultáción:

Megfelelő-e a gazdálkodási forma amiben a gazdaság működik?

Jól alkalmazza-e az Ön könyvelője a mezőgazdasági adószabályokat?

Minden adókedvezményt igénybe vesz-e?

Teljes körű tájékoztatást kap-e Ön a könyvelőjétől a gazdasága kapcsán?

Megfelelően történik-e az agrárpályázatok könyvelése?

Tanácsokat kap az adóminimalizálásra.

Kérjen mezőgazdasági adószakértői konzultációt Törökné Rácz Erzsébet vezető mezőgazdasági adószakértőtől, segít Önnek, hogy több profitot arathasson!

Az első 10 jelentkezőnek ingyenesen biztosítjuk az egy órás konzultációt, a további Magyar Mezőgazdaság hetilap előfizetetők fél áron (30 000 Ft+ÁFA helyett 15 000 Ft+ÁFA) kérhetnek konzultációt.

Kérjük előfizetési szándékát a honlapon, vagy az elofizetes@magyarmezogazdasag.hu e-mail címen jelezze.

 

Az ajánlat biztosítása kizárólag a Magyar Mezőgazdaság hetilap éves előfizetésé esetén, az előfizetési díj teljesítését követően, a díj beérkezési sorrendjében történik. A konzultáció online jelentkezési felülete az előfizetői díj beérkezését követően, a visszaigazoló e-mailben lesz elérhető. (X)

Forrás: 
magyarmezogazdasag.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Az (agrár)összefogás a szülőföldön maradás záloga

Tavaly december elején tizenegyedszer szervezte meg Budapesten az Agrárminisztérium Kárpát-medencei kapcsolatokért felelős főosztálya a Kárpát-medencei Összefogás Fórumát, a Mezőgazdasági Múzeum vajdahunyadvári épületegyüttesében.

Valós értéket tükrözzön az ár

Steven van Schilfgaarde, a Royal FloraHolland virágtőzsde vezérigazgatója szerint 2022 nehéz és különösen kiszámíthatatlan év volt. A tőzsde kiadványa szerint azonban év végére így is átlépte a forgalom az ötmilliárd eurós határt, ami viszont csaknem 600 millióval kevesebb, mint egy évvel korábban.

Bevételek, kiadások Hollandiában

A Wageningen Economic Research éves bevételbecslésének összeállítása alapján 2022-ben Hollandiában minden mezőgazdasági és kertészeti ágazatban növekedtek a költségek. A nagyobb kiadásokat a szántóföldi gazdálkodásban és az üvegházi termesztés bizonyos ágaiban bőven ellensúlyozta az értékesített termékek ára, a dísznövénykertészetben viszont olyan mértékben zuhantak az eladási árak, hogy számottevő az érintettek bevételcsökkenése.

120 millió eurós agrártámogatás Finnországban

A finn kormány mintegy 120 millió eurós, azaz 48 milliárd forintos csomagot terjesztett elő az ország parlamentjében a mezőgazdaság kiegészítő támogatására. Az energia és a műtrágya drágulásának ellensúlyozására szánt támogatásból mintegy 80 millió eurót szánnak műtrágyadrágulás kompenzálására, a többit pedig az elektromos áram drágulásának az ellensúlyozására.

Étel, mint gyógyszer? Közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik

A kutatások azt mutatják, hogy az egészségügyi szakemberek által javasolt ételek javíthatják a jólétet, de az étel nem egy tabletta, és a szakértők ajánlásai sokkal bonyolultabbak ennél.

A növényfejlődés irányítása, stresszkezelés

A Siófokon tartott Szimbiózis Kertésztalálkozó tápanyag-gazdálkodás és növényvédelem szekciójának előadásai egyebek mellett a növényfejlődés hatékony irányításával és a növények stresszkezelésével foglalkoztak.

Mire érdemes költeni pénzt és figyelmet?

Az AGROmashEXPO egyik nyitórendezvénye kiadónk, a Magyar Mezőgazdaság Kft. tizenharmadik Agrármarketing és -médianapja volt. A január 25-ei konferencián telt ház előtt ismertették a legfrissebb médiafogyasztási trendeket a piac elismert szakértői.

Új rendszer modern gazdáknak

Új elemmel bővült az AGROTEC Magyarország Kft. szervizszolgáltatási kínálata. Az Aconnect egy olyan átfogó gépüzemeltetést támogató, flottakövető rendszer, amely kiegészül a fejlett erő- és munkagépek vezérlésdiagnosztikai hálózatának átfogó ellenőrzésével és GPS alapú nyomon követésével.

Vége a csapadékos, nagyon enyhe időszaknak

A karácsonytól a hét elejéig tartott csapadékos, de az évszakhoz képest rendkívül enyhe időszak során az országban sokfelé két-háromszor több csapadék hullott az ilyenkor szokásosnál. A talajok felső egy méteres rétege telítetté vált, az Alföldön nagy területen áll a víz a földeken, ugyanakkor lassan emelkedni kezdett a talajvíz szintje is.

Bukarestben az alapvető élelmiszereket tartalmazó fogyasztói kosár 40 százalékkal drágult bő egy év alatt

Bukarestben az alapvető élelmiszereket tartalmazó fogyasztói kosár 40 százalékkal drágult egy év és három hónap alatt, miközben az országos nettó átlagbér 17 százalékkal emelkedett a Ziarul Financiar című román újság számítása szerint.