0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. május 18.

Hamarosan megnyitja kapuit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítása!

A 2023-as kiállítás számos színvonalas szakmai programot kínál az érdeklődőknek.

Idén se maradhat el a látványos PREGA AgRobot Show, a robotika legizgalmasabb fejlesztéseivel. Szakmai beszélgetésekből sem lesz hiány, szó lesz többek között a precíziós átállásról az Agrárközösség és Magyar Mezőgazdaság szervezésében, továbbá a mikrobiológiai termékekről a Magyar Talajvédelmi Baktérium gyártok és forgalmazók Szakmai Szövetségével. Előadások több témakört érintően is várhatóak, ilyen például az agrárgazdasági aktualitások, termelői kihívások, input és gabonapiaci lehetőségek, ajánlati fajtalista átadó a Szántóföldi Szakmai Nap keretein belül. A rendkívül színes kínálatban részt vesz a Portfolio is, ahol két témában is megtekinthetünk gazdasági – finanszírozási kitekintőt. Aszódi János pedig könyvbemutatóval és meglepetés vendégekkel várja majd az ide látogatókat.

Mindezek mellet a Hazai és Nemzetközi Termékdíj 3 Nagydíjasa, 5 Különdíjasa és a 12 Prémium okleveles díjazott is bemutatják termékeiket, szolgáltatásaikat.

A mezőgazdaság legfontosabb szereplői és a legújabb agrártechnológiák, továbbá megannyi szakmai előadás várja 36 000 négyzetméteren az idelátogatókat január 25-28 között az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n.

 


Utazzon kedvezményesen

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2023. január 25-28. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra az utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

Az alkalmazás számos előnyt és segítséget biztosít a letöltők számára. Egyszerű regisztrációs felületén néhány lépésben, kedvezményes jegyvásárlást tesz lehetővé.

Tervezze meg látogatását előre!

A kiállítók névsorával és a pavilontérképek segítségével már előre bejelölheti kedvenc kiállítóit, a helyszínen pedig könnyű tájékozódást biztosít. Az applikáció letölthető iOS és Android mobilkészülékekre egyaránt. (X)

Forrás: AGROmashEXPO