0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 18.

Élete 64. évében elhunyt Gáti Levente

Szakmai munkáját szenvedély és elkötelezettség jellemezte, mindig kiállt azokért az értékekért, amelyekben hitt. Lelkesedése mindenki számára példamutató volt, mindig kész volt segíteni másoknak.

A Gödöllői Ag­rár­­tudományi Egye­temen szerzett dip­­lomát, ezt követően 2 évig a kuvaiti egyetemen tanult. Első munkahelyén, a Gödöllői Kisállattenyésztési Kutatóintézetben tu­dományos gyakornokként dolgozott, majd rövid kitérő után az Alltech Hungary igazgatója volt, 1992 és 1994 között. Ezt követően ő szervezte meg, irányította és vezette a vállalat kelet-európai igazgatóságait. Az Alltech közép-európai vezetését 2004 és 2010 között látta el, fejlesztéssel, oktatással és értékesítési tréninggel foglalkozott. A világcégnél 2010 és 2017 között a tehetséggondozás globális felelőse volt, amellett világszerte tartott értékesítési és kommunikációs tréningeket.

Saját vállalkozásba fogott 2017-ben, de közben egy írországi cég magyarországi képviseletét is ellátta. Több cikluson keresztül a Debreceni Egyetem tiszteletbeli docense volt, ahol takarmányozási tapasztalatait osztotta meg a hallgatóknak tartott előadásokon és az egyetem által szervezett konferenciákon. Három éve, 2020 márciusában, a pandémia alatt csatlakozott a NEOCONS Plus Kft. csapatához, amely a nehéz gazdasági helyzetben is támaszkodni tudott az ő tapasztalatára és lendületére. A kiskunmajsai cég által az utóbbi 3 évben elért fejlődésben nagy szerepe volt kiterjedt kapcsolatainak és az iparágban szerzett tudásának. Értékesítési vezetőként segítette a marketingstratégia megvalósítását és egyedi tréningeket tartott. Nagy szerepe volt a külföldi beszállítókkal való kapcsolattartásban és új beszállítók keresésében.

A kiváló és tapasztalt szakember 2021-ben csatlakozott a 3rdGEN csapatához tanácsadóként, ahol elsősorban cégvezetéssel és értékesítéssel kapcsolatban számíthattak rá.

Szakmai munkáját szenvedély és elkötelezettség jellemezte, mindig kiállt azokért az értékekért, amelyekben hitt. Lelkesedése mindenki számára példamutató volt, mindig kész volt segíteni másoknak.

Felesége, lánya és három fia gyászolja.

Emlékét megőrizzük!

 

Forrás: Magyar Mezőgazdaság