0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Jubileumi KITE-találkozó a Hiltonban

A KITE megalapításának 50. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségsorozat február 16-án, budai várban álló Hilton szállóban folytatódott.

A vállalat alapító elnöke, Szabó István nádudvari szobrának 2022. novemberi felavatásával kezdődött ünnepség budapesti állomására a céggel üzleti kapcsolatban álló beszállítók, bankok és más szolgáltatók és a sajtó képviselői mind hivatalosak voltak. Továbbá részt vett rajta Nagy István agrárminiszter, Farkas Sándor miniszterhelyettes, Zászlós Tibor, a NAK mezőgazdaságért felelős alelnöke és Szólláth Tibor, a kamara környezeti fenntarthatóságért felelős alelnöke. A Debreceni Egyetemet Bács Zoltán intézetigazgató, a gödöllői MATE-t Gyuricza Csaba rektor képviselte. Szintén részt vett Lejko Csaba, a John Deere területi kereskedelmi és marketingigazgatója.

A KITE 50 éves fennállása alkalmából tartott üdvözlő beszédében Szabó Levente vezérigazgató hangsúlyozta, hogy

a fél évszázaddal ezelőtt megfogalmazott alapértékeket ma már csak ők képviselik teljes egészében. Csányi Sándor tulajdonos ez úton is gratulált a KITE 1750 fős szakmai stábjának, külön méltatva szakmai hozzáértésüket és lojalitásukat.

A résztvevők megkapták a KITE 50 éves történetét feldolgozó díszkiadású albumot. Az albumot Varga Zsuzsanna, az MTA doktora írta és szerkesztette, és kiadónk, a Magyar Mezőgazdaság Kft. gondozásában jelent meg.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu