0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

2023-ban is a meghirdették az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot

A gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, 45 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét a Kárpát-medencei régió egész területén.

Napjainkban a sikeres vállalkozások egyik kulcsa a szellemi alkotásokkal való hatékony gazdálkodás. A vállalkozások gazdasági sikereit számos esetben olyan ötletek alapozzák meg, amelyek hatékony védelme és felhasználása nagyban növeli az éves mérlegadatokban szereplő befektetett eszközök körét.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelten fontosnak tartják az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállítását, illetve a magas színvonalú szolgáltatások nyújtását. A pályázat díjazottjai jól példázzák a tudásban és ötletekben egyaránt gazdag magyar alkotóerőt. Számukra fontos, hogy kiválóságukat a termékeiken viselt minőségtanúsító emblémával jelezzék, mely egyben egy megmérettetésen való győzelmet is jelent.

„Az elmúlt két év eseményei alaposan felforgatták a kereskedelmi folyamatokat, a pénzügyi világot, így megannyi kihívással kellett megbirkóznia, mind a mikro-, mind pedig a kis- és középvállalkozásoknak. A megváltozott gazdasági szerkezethez mi kiírók is igyekeztünk aktualizált lehetőséget nyújtani minden olyan vállalkozás számára, akik továbbra is a minőségben látják az értéket.”

– mondta Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat alapítója.

Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke szerint, a világban zajló változásokra csak azok a hazai vállalkozások tudnak sikeres választ adni, akik mernek kockáztatni és mernek fejleszteni a nehéz időkben is.

Az agrárminisztérium szakmai támogatásával segíti a pályázati rendszert. A pályázók és díjazottak legnagyobb számban kötődnek az agráriumhoz.

Az elmúlt két esztendőben különösen felértékelődőt a mezőgazdaság és élelmiszeripar szerepe. Az emberek megtapasztalhatták, hogy a bajban is vannak olyan ágazatok, melyek folyamatosan termelnek és ennek köszönhetően élelmiszer kerülhet asztalainkra.

Az ágazat szereplői számára a fogyasztói bizalom kulcsfontosságú. Ehhez járulhat hozzá az Érték és Minőség Nagydíj, mely a folyamatos ellenőrzések révén a magas minőség védjegyeként szolgálja a vásárlói bizalomépítést.

A Magyar Mezőgazdaság április hónapban összeállítást tervez azon díjazottak bevonásával, akik az agráriumban a védjegyek használatát piaci előnnyé tudták fordítani.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy elnyerésére 2023-ban kiírt pályázatra május 31-éig lehet jelentkezni. Részletes információ a www.emin.hu oldalon található.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu