0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Együttműködik a Jókai Általános Iskola és a Nyíregyházi Erdészet

A NYÍRERDŐ Zrt., Nyíregyházi Erdészetének Sóstóhegyen működő Pál Miklós Erdészeti Erdei iskolája 15 éve fogadja a látogatókat. Az elmúlt másfél évtized alatt több nyíregyházi óvodával és iskolával jó munkakapcsolatot alakítottunk ki, így régóta visszatérő vendégeink között köszönthetünk több osztályfőnököt, óvópedagógust.

A Jókai Mór Református Általános Iskola és Óvoda is azon iskolák közé tartozik, amelyek a tanterv szerinti oktatáson túl keresik a lehetőséget, hogy milyen egyéb foglalkozásokon gazdagíthatnák a diákok ismereteit. Ennek megfelelően az itt tanuló osztályok gyakran megfordultak a Sóstói-erdőben, vagy az erdei iskola oktatótermében.

Ahhoz, hogy ezt az együttműködést még magasabb szintre emeljük,

a Nyíregyházi Erdészet és a Jókai Mór Református Általános Iskola együttműködési megállapodást kötött, amely keretében ezután minden alsós tanuló évente négy alkalommal, rendszeresen rész részt erdőpedagógiai foglalkozásainkon.

Az első, tantermi alkalmak már meg is történtek, a tavasz beköszöntével pedig minden „jókais” kisdiákot vár a Sóstói-erdő és az erdei iskola – tájékoztatott Szokolovszki Géza, a Nyíregyházi Erdészet megbízott igazgatója.

Forrás: NYÍRERDŐ Zrt. közlemény