0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 17.

Hétvégén kezdődik a Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat a Rex Állatszigeten

Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

A szombati ingyenes rendezvényen a kutyás sportoké lesz a főszerep. A látogatók megismerkedhetnek népszerű és kevésbé ismert kutyás sportokkal is. Lesz őrző-védő, agility, kutyás minsprint, és flyball bemutató is.

A látogatók nemcsak nézhetik, hanem saját kutyájukkal ki is próbálhatják a különböző sportokat – tájékoztatta a Rex Kutyaotthon Alapítvány az MTI-t.

Az alapítvány állatmentési tevékenység mellett a kezdetektől fogva kiemelt figyelmet szentel az állatvédelmi szemléletformálásra, az oktatására.

Ennek szellemben épül a Felelős Állattartás Háza, amely elkészülte után helyet ad majd oktatási rendezvényeknek, köztük a Minden Kutyás Egyeteme című programsorozatnak is.

A tájékoztató szerint a bemutatók és ügyességi játékok mellet szakemberekkel is találkozhatnak és tanácsot is kérhetnek az odalátogatók.

Forrás: MTI