0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. május 25.

A Corteva Agriscience vezetői változást jelentett be Magyarországon

Mivel az európai mezőgazdasági piac dinamikus és kihívásokkal teli környezethez való alkalmazkodást igényel, a Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat változást jelent be magyarországi vezetőségében: 2023. június 1-jén Borsos László ügyvezető igazgató leköszön tisztségéről, és helyét Sergii Kharin veszi át.

Sergii Kharin nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, hiszen több mint 25 éve dolgozik az iparágban. Az elmúlt 13 évben sikeresen vezette különböző piacokon a Corteva üzleti tevékenységét és segítette a vállalat növekedését.

Elképzelései nagyban hozzájárulnak majd a Corteva magyarországi tevékenységéhez, és lehetővé teszik a munkatársak számára, hogy még jobban kiszolgálják a gazdálkodók igényeit.

Borsos László a közép- és kelet-európai kereskedelmi egység Biológiai Üzletágának új vezetői pozícióját tölti be, és ő lesz a felelős azért, hogy biztosítsa a vállalat biológiai portfóliójának növekedési céljait és törekvéseit, ellátva az ügyfeleket innovatív termékekkel és megoldásokkal.

„A Cortevánál örömmel várjuk a magyar gazdálkodókkal való sikeres együttműködés folytatását, és az új vezetés alatt is megmarad a minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása iránti elkötelezettségünk. Továbbra is szorosan együttműködünk a termelőkkel, hogy megértsük üzleti igényeiket, és olyan megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek segítik őket céljaik elérésében” – mondta Sergii Kharin, a Corteva Agriscience újonnan kinevezett magyarországi ügyvezető igazgatója.

„Szeretném megköszönni Borsos Lászlónak azt az erős alapot, amelyet ügyvezetőként felépített, és tapasztalata kiváló követendő példát teremtett számomra, hogy az általa hátrahagyott erős örökségre építve folytassam a munkát”.

„Megtiszteltetés volt számomra, hogy hozzájárulhattam a Corteva magyarországi növekedéséhez és sikeréhez, és hosszú éveken keresztül együtt dolgozhattam a magyar termelőkkel. Örömmel várom, hogy a fenntartható gazdálkodási gyakorlatok érdekében a legjobb biológiai megoldásokat kínálva erős kapcsolatot ápolhassak ügyfeleinkkel Közép- és Kelet-Európában” – nyilatkozta Borsos László, a közép- és kelet-európai Biológiai Üzletág kereskedelmi vezetője. „Örömmel üdvözlöm Sergii-t, és biztos vagyok benne, hogy vezetése alatt a Corteva továbbra is virágozni fog, és kivételes termékeket, szolgáltatásokat fog nyújtani a nagyra becsült magyar gazdáknak”.

Forrás: Corteva Agriscience közlemény