0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 24.

Kerekes Fendt traktorok az AgroVario kínálatában

Az AXIÁL Kft. 2023. július 1-jétől átadja a német Fendt kerekes traktorok magyarországi importőri jogát a leányvállalatának az AgroVario Kft.-nek, így - a hevederes traktorok kivételével - a teljes Fendt termékpaletta elérhető lesz az AgroVario Kft. értékesítési hálózatában.

Az AXIÁL Kft. többségi tulajdonában álló AgroVario Kft., megkezdte a Fendt márka teljes termékpalettájának bevezetését Magyarországon, ahogy azt 2022 nyarán bejelentette a vállalat.

Az AgroVario Kft. ügyfelei a Fendt márka kombájn, bálázó, kasza, rendterítő, rendképző, rendfelszedő kocsi, önjáró silózó és permetező, valamint teleszkópos rakodó típusait vásárolhatták meg eddig. Ám  2023. július 1-jétől a Fendt kerekes traktorkínálata is elérhető lesz az ügyfelek számára, mely az AXIÁL Kft. portfoliójából kerül át a vállalathoz.  A hevederes erőgépek forgalmazását továbbra is az AXIÁL Kft. végzi.

Azzal, hogy az AXIÁL Kft. érdekeltségi körébe tartozó az AgroVario Kft.-hez kerül a Fendt márka szinte összes gépének és megoldásának kizárólagos hazai értékesítési joga, céljuk, hogy egy koherens tudásbázist alakítsanak ki és ennek megfelelően egy specializált, még magasabb szintű szakmai hátteret biztosítsanak.

Úgy vélik a termékáthelyezés révén mind az AgroVario Kft., mind az AXIÁL Kft. ügyfelei nagyobb figyelemben és hatékonyabb kiszolgálásban részesülhetnek a kibővülő és koncentrált szervizkapacitás által.

A Fendt erőgépek megvásárlása után a kapcsolódó szolgáltatásokat, mint például az alkatrészellátást és szervizszolgáltatást, a tájékoztatás szerint a jövőben az ügyfelek továbbra is az AXIÁL Kft. 19 telephelyén vehetik igénybe a megszokott minőségben. Az AgroVario Kft. hálózatbővítésén nagy erőkkel dolgoznak.

Forrás: AXIÁL Kft.