0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Hazai fejlesztésű drónos vegyszer kiszolgáló tartály a Bábolnai Gazdanapokon

A mind telephelyi gázolajkutakban, mind polietilén Nitrosol tartályokban piacvezető mezőtúri vállalkozás kiállítási standján Bábolnán megismerheti, hogyan tárolhatja leghatékonyabban a gázolajat, folyékony műtrágyát és AdBlue-t.
  • Kihasználná, hogy ebben az évtizedben nem volt még ekkora a különbség a gázolaj kis és nagykereskedelmi ára között, így már akkor is több millió forintot spórolhat a benzinkút helyett otthon tankoláson, ha évi 30.000 litert használ el?
  • Szeretné a lehető legbiztonságosabban tárolni a folyékony műtrágyát?
  • Esetleg AdBlues gép került a gazdaságba?

Ha a fenti kérdések közül akár egyre is igen a válasz, a Derby-Túr-nál jó helyen jár! A mind telephelyi gázolajkutakban, mind polietilén Nitrosol tartályokban piacvezető mezőtúri vállalkozásnál megismerheti, hogyan tárolhatja leghatékonyabban a gázolajat, folyékony műtrágyát és AdBlue-t, miközben akár milliókat spórol évente.

A Derby-Túr-nál ráadásul 2023-tól elérhetőek az OMV prémium gázolajai is, amelyekkel gépei biztosan kihozhatják magukból a maximumot!

A Bábolnai Gazdanapokon Derby-Túr standjára látogatók slágertermékeik mellett megtekinthetik a kifejezetten nagy gazdaságoknak készült, akár évi 50-100 kamion lefogadására alkalmas Nitrosol tároló- és keverő rendszereket, ráadásul várhatóan itt kerül bemutatásra a saját fejlesztésű drónos vegyszer kiszolgáló tartályuk is.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu