0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 13.

Két elismerés a csornai AXIÁL-telephelynek

Két győzelmet is magáénak tudhat hat kategóriából a csornai AXIÁL-központ az AGRARTECHNIK német szaklap által kiírt Service Award 2022 versenyen. A díjakat a vállalat képviselői vették át a Győr-Moson-Sopron vármegyében található telephelyen.

Az AXIÁL Kft. 2022-ben is indult az AGRARTECHNIK Service Award megmérettetésen, melyen kilenc év után ismét a csornai kollektíva munkáját értékelte a független szakmai zsűri.

A munkatársak 2013-ban és ezúttal is sikeresen vették az akadályokat, de míg korábban nemzetenként értékelték a résztvevőket, most egy mezőny van, és a résztvevőket hat kategóriában minősítik.

Éppen ezért még nagyobb büszkeség az AXIÁL Kft. számára, hogy két kategóriában – „A legjobb szervizműhely” és „A legjobb értékesítés” – is győzelmet arattak a csornaiak.

Az AXIÁL Kft. 2007 óta indul a megmérettetésen, és minden évben besöpri az elismeréseket. Legutóbb, a 2021-es pályázaton is két díjjal gazdagodott a vállalat, akkor a bajai telephelyet díjazták „A jövő legjobb szakmai vállalata” és „A legjobb szervizműhely” kategóriákban.

A versenyen történő részvételt Polyák Tamás, az AXIÁL Kft. minőségirányítási igazgatója koordinálja. Mint elmondta,

„Az AXIÁL Kft. azáltal, hogy több mint 15 éve folyamatosan részt vesz a Service Award versenyen, hasznos visszajelzéseket kap arra vonatkozóan, mely területeket kell tovább fejlesztenie, és mely területeken szolgáltat kimagaslóan.

A cég több neves német és nyugat-európai beszállítói partnerkapcsolattal rendelkezik, ezért fontos ezen nemzetek szemüvegen keresztül is látni a vállalat működését. Örömmel tölt el mindannyiunkat, hogy évről-évre megerősítik kollégáinkat abban, továbbra is jó irányba megyünk és magas színvonalat képviselünk a szektorban.”

A 2022-es pályázaton a csornai telephelynek járó „A legjobb szervizműhely” és „A legjobb értékesítés” díjakat Harsányi Virág, az AXIÁL Kft. stratégiai- és fejlesztési igazgatója vette át Alexander Bohnsacktól, a verseny képviselőjétől.

„Az AGRARTECHNIK Service Award az egyetlen gyártófüggetlen sztenderd a mezőgazdasági gépekre szakosodott vállalatok értékeléséhez Európában. A díjat számos szponzor támogatja, és egy éven keresztül intenzív nemzetközi kommunikáció kíséri. A nyerteseket egy ünnepélyes díjátadóra is meginvitálják, melyet minden évben az LTU (Mezőgazdasági Vállalkozói Napok) keretében rendeznek Würzburgban több száz meghívottal. Ezen januárban mi is nagy örömmel vettünk részt.

Óriási elismerés mind a kollégáknak, mind a cégnek, hogy egy nemzetközi, szakmai versenyen nyertünk, és két kategóriában is jobbnak bizonyultunk számos nyugat-európai kereskedőcégnél.

Természetesen a díjak marketingértéke is számottevő, hiszen mind ügyfeleinknek, mind beszállítóinknak is visszajelzés az egész vállalat, az egyes telephelyek és a szolgáltatásaink piaci megítéléséről. Köszönjük a kollégák áldozatos munkáját és ezúton is gratulálunk teljesítményükhöz!” – nyilatkozta Harsányi Virág.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu