0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 13.

Leszerelt katonákat toboroz a John Deere

Szeptemberben az Egyesült Királyságban tart karrierbörzét a John Deere, és kifejezetten a leszerelt katonákra fókuszálnak, akik civilben kamatoztatnák tovább a seregben megszerzett tudásukat.

Az Egyesült Államokban már júliusban elindították ezt a lehetőséget, és ott igen nagy népszerűségnek örvend. A karrierbörzén az érdeklődők megtudhatják, hogyan hasznosíthatják a képességeiket mezőgépészként.

„A katonaságnál olyan embereket képeznek, akik magas szintű képességekkel és motivációval rendelkeznek, és rendkívül kompetensek, és sokuknak már megvan az a mérnöki tudása, ami által képzett műszaki technikusokká válhatnak” – idézte a FarmingUK Allan Cochran-t, a John Deere képzési vezetőjét.

A katonai gépekkel kapcsolatos tapasztalatokkal rendelkezők számos olyan készséggel rendelkeznek, melyek tökéletesen alkalmassá teszik őket arra, hogy a világ legfejlettebb mezőgazdasági és gyepkezelő berendezéseivel dolgozzanak – tette hozzá Cochran.

Azok, akik jelentkeznek a gépgyártó programjára, egy 70 leckéből álló, ingyenes műszaki képzést kapnak, hogy a katonai szolgálat alatt megszerzett ismereteiket a John Deere termékeire és szolgáltatásaira alkalmazhassák.

Forrás: FarmingUK