0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. szeptember 24.

A 2023-es Bábolnai Gazdanapokon NAK különdíjasánál most a gépek lesznek a fókuszban

Győri AGROKER Zrt. termékpalettáját a közép kategóriás traktorok és munkagépek alkotják, hogy ezzel az 50-től az 1000 hektáros gazdaságokig tudják partnereiket jó minőségben kiszolgálni.

A tavalyi 35. Bábolnai Gazdanapokon a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Különdíját a Győri Agroker Zrt. kapta. (Erről készült cikkünk itt olvasható)

A cég 100% magyar tulajdonban lévő, növényvédő szerek, műtrágyák, vetőmagok, mezőgazdasági gépek és alkatrészek valamint mezőgazdasági vegyes árucikkek széles választékát és magas szintű szakmai hozzáértést kínál, minden kedves régi és új partnerének.

Mottójuk „60 éve a gazdák szolgálatában”, mivel alapításunk 60 éves évfordulóját ünnepelték 2021.-ben.

36. Bábolnai Gazdanapokon a gépek lesznek a fókuszban. Kiállított gépeik a BELARUS LOVOL és SOLIS traktorok, ROLMAKO, INO, FPM, OSTRATICKY, KVERNELAND és AGROMECHANIKA munkagépek.

A képviselt márkáikhoz, teljes körű alkatrészellátást, garanciális ügyintézést és felmerülő szerviz feladatokat is ellátják. Keresse fel Ön is a gazdatalálkozón a Győri Agroker Zrt. standját, hogy költséghatékony megoldásokat találjon gazdasága száméra.

Forrás: Győri Agroker Zrt.