0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 14.

Új telephelyen folytatja munkáját a KITE Zrt. Aszódon

Öt évvel ezelőtt nyitotta meg jelenlegi telephelyét a KITE Zrt. Aszódon, mely a folyamatos növekedésnek és a partnerkör bővülésének köszönhetően mára kinőte méreteit, ezért az alközpont a korábbinál lényegesen nagyobb telephelyre költözött.

A minőségi és gyors kiszolgálás erősítése érdekében 2023. november 29-től új helyszínen, 11.000 m2-es telephelyen várja partnereit az Aszódi Alközpont a Pesti út 28. szám alatt.

2018-ban a KITE Zrt. 20. alközpontjaként nyitotta meg aszódi telephelyét a Céhmester utca 9. szám alatt.

A folyamatosan fokozódó fogyasztói igény hívta életre a telephely bővítését abból a célból, hogy az alközpont a lehető legszélesebb áruválasztékkal, inputanyag ellátással a már megszokott minőségben tudja kiszolgálni ügyfeleit.

A Pesti út 28. szám alatti új telephely a 3-as főútról könnyen megközelíthető. Az új alközpont raktárépületeinek területe az eddigiekhez képest duplájára nőtt, az összes telekterület pedig 11.000 négyzetmétert ölel fel. A tágas épületkomplexum magába foglal 900 m2-en 2 irodaépületet, 2 raktárhelyiséget és egy fóliasátort. Az Aszódi Alközpont így az év végétől nagyobb árukészlettel, a megszokott színvonalon folytatja agronómiai és műszaki (alkatrész, szerviz) kiszolgálását.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/KITE

Magazin ajánló: