0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Hangrobbanás előtt Bábolnán

A gépóriások nagy része megérkezett, a drónokat is felpörgették már Bábolnán. A szántóföldi gépbemutató helyszínén már megtartották a főpróbát, a talajszelvény kiásása is folyamatban van. A SMARTFARM konferencia helyszínén pedig tesztelik a hangosítást. Csütörtökön indul a Bábolnai Gazdanapok.

Már majd’ egy hete itt vagyunk Bábolnán, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokon, mely házigazdája a 32. Bábolnai Gazdanapoknak. A Magyar Mezőgazdaság szervezi a kiállítást a 79. OMÉK társrendezvényeként.

A célegyenesben vagyunk. A munkagépek beparkoltak a helyükre, a pavilonok sorra megtelnek élettel. A lóerők mellett számos érdekes kiállító várja az érdeklődőket a precíziós gazdálkodással, növénytermesztéssel foglalkozó cégektől kezdve a pénzügyi szektor képviselőin át az oktatás és szakpolitika szervezeteiig.

Egy napra is érdemes kilátogatni, akár családdal, elvégre a gyerekeket egy hatalmas népi játékudvar várja szemben a füves kiállítási területtel, bár arra azért érdemes felkészülni, hogy

20 ezer négyzetméteren több, mint 200 kiállítót egy délután nehéz lesz végiglátogatni.

A számtalan érdekes programról nem is beszélve, melyekről bővebben itt tájékozódhat. A kiállítás négy napján közel 30 ezer látogatóra számítunk.

Vasárnapig folyamatosan tudósítunk a Bábolnai Gazdanapokról itt a honlapon és facebook oldalunkon egyaránt. Cikkek, videók, képgalériák – bemutatjuk a kiállítás minden fontos mozzanatát.

Velünk és magazinjainkkal pedig a színsor elején lévő standunkon találkozhat. Várjuk olvasósarkunkban.

Egy kis ízelítő tavalyról, így dübörögtek a lóerők a szántóföldi gépbemutatón:

youtube://v/KMpJwPe7WA8

Idén is látványos és jövőbe mutató SMARTFARM konferenciával készülünk, és természetesen gyakorlati bemutatókat is tartunk, akárcsak a múlt évben.
youtube://v/ig0LcTT12VM
Csak komoly csalással tudtuk tavaly bejárni az egész területet másfél perc alatt:

youtube://v/rOkf9gLByxg

 

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu