0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Minitraktorok kicsiknek és nagyoknak

Az idei AGROmashEXPO-n a felnőttek „játékai” mellett a gyerekek is megtalálhatták a kedvükre való játékszereket. Kicsi-nagy, mindenféle ajándéktárgyak közül választhattak az érdeklődők, de hozzá kell tenni, ahogy azt Balogh Viktor, a KITE Zrt. marketingigazgatója is elmondta, nemcsak a gyerekek számára keresett termékekről beszélünk.

A világban már jó ideje tartó folyamat egy brand kiépítése során, hogy az adott vállalat nemcsak szigorúan a saját márkájának a termékeit promotálja, hanem van egyfajta társadalmi szerepvállalása is; amikor a szélesebb társadalmi közösség felé nyitva meg akarja mutatni termékeit a különböző marketingcsatornákon keresztül, ami a márkát erősíteni tudja.

Ennek a háttériparágnak a megjelenése hozta elő a különféle logózott termékek piacra kerülését.

Mindez ruházati termékektől kezdve a sportrendezvényeken át, leszivárgott egészen a szélesebb termékkörökig is, ami a gyermekjátékokat is érinti.

– „A KITE Zrt. webshopjain is elérhető John Deere termékek nem egészen fedik a valóságot, ha gyermekjátékokként nevesítjük azokat. Makettépítők, gyűjtök számára is igen népszerű és keresett termékek, de kiegészítő tárgyakként is funkcionálhatnak”

– mondja Balogh Viktor marketingigazgató.

Ezek természetesen jogvédett termékek, szerepelnek rajta a John Deere által használt márkavédő ismérvek, amelyek színben, logóban jellemzik az adott márkát – igen élethűen. A KITE 2007-2008-as évektől – mióta létrehozták webshopjukat – jelentetik meg a John Deere újdonságait, amelynek több százas termékpalettája a termékkatalógusban egybeszedve megtalálható.

Bemutatóközpontok kialakítása során berendezési tárgyakként is remekül használhatóak, de ajándéktárgyakként is kiválóak.

– „Gyakran előfordul, hogy egy adott típusú John Deere géppel rendelkező gazda annak kicsinyített mását is megveszi, de a felnőttek mellett a gyermekek számára, főleg karácsonykor vagy gyermekünnepekkor is igen népszerű ajándéktárgynak számítanak” – meséli Balogh Viktor.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu