0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

„Minden tervezett és értékesített tavaszi vetőmag rendelkezésünkre áll”

"Minden tervezett és értékesített tavaszi vetőmag rendelkezésünkre áll" – olvasható a KWS Magyarország Kft. tájékoztatásában, melyet változtatás nélkül közlünk.

Tisztelt Termelő és Kereskedő Partnereink!

Senki nem gondolta volna, hogy a 2020. évi tavaszi vetési munkálatokat ilyen tényezők fogják befolyásolni, mint a jelenlegi koronavírus helyzet.

Magam és Kollégáim is rengeteget hallottunk az elmúlt napok, hetek piaci félelmeiről. Lesz-e elég vetőmag? Meg fogom-e időben kapni? Stb.

A KWS Magyarország Kft. nevében tájékoztatom Önöket, hogy minden tervezett és értékesített tavaszi vetőmag rendelkezésünkre áll! 2020. március 31-ig a teljes megrendelt volumen 98-99%-át ki is szállítottuk Partnereink részére, a fennmaradó 1-2% érkezése pedig a napokban várható.

Természetesen a fizikai kiszállítások esetleges csúszását akadályozhatták kapacitáshiányok, mind szállítmányozói és mind árufogadói oldalról. Gyakran 1-2 tétel napokat töltött a kamionon, mert a fogadóhelyen nem volt, aki átvegye.

Biztosíthatom Önöket, hogy a KWS – ahogy az megszokott volt a múltban is – rendkívül gyorsan tud reagálni a felmerülő igényekre, hiszen mind a velünk dolgozó szállító cégek mind saját Kollégáink nagyon gyorsan tudnak intézkedni az áru kiszállításával kapcsolatban.

A még gyorsabb vetőmag-elérhetőséget javítva közel 50 helyszínre (kereskedő partnereink telephelyeire) helyeztünk ki kukorica és napraforgó vetőmagokat jelentős mennyiségben! Így az azonnali igények gyorsan biztosíthatók.

Kérem keressék Kollégáinkat és Kereskedő Partnereinket!

Győr, 2020. április 2.

Mindenkinek Egészséget és Biztonságot kívánva,

Tisztelettel:

Pallós Mihály

Ügyvezető

KWS Magyarország Kft.

Forrás: KWS Magyarország Kft. közlemény