0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Roberto Salmito, a BASF Hungária Kft. agrodivízió vezetőjének nyílt levele

"Rendkívül fontos most, hogy figyelemmel tudjuk kísérni a szántóföldek állapotát és kihasználjuk a közelgő kezelésekhez optimális időablakot is. Mi a magunk részéről úgy szeretnénk Önt ebben segíteni, hogy a 2020-as idényben ingyenesen biztosítjuk a xarvioTM Field Manager-t." Roberto Salmito, a BASF Hungária Kft. agrodivízió vezetőjének nyílt levelét közöljük.

Tisztelt Partnerünk!

Példa nélküli kihívások idejét éljük most. Miközben mind azon vagyunk, hogy alkalmazkodni tudjunk a jelen helyzethez, egyértelműen látszik, hogy a koronavírus járvány mindannyiunk életére komoly hatással lesz.

A gazdálkodás jövőjét firtató heves vitákról áthelyeződött a hangsúly arra a valós szükségletre, hogy az egészséges élelmiszerek biztonságos ellátása legyen a társadalom egyik legfontosabb feladata. Ennek pedig Ön épp a középpontjában áll! Ön nem teheti meg, hogy egyszerűen otthon marad, hiszen ki kell mennie és el kell a munkát végeznie ahhoz, hogy a boltok polcaira élelmiszerek kerülhessenek.

Az Ön partnereként, de még fogyasztóként is köszönetet mondunk ezért! Azért, hogy ezekben a
válságos időkben is megbízható élelmiszer-előállítással tud biztonságot teremteni. Azért, hogy még a váratlan erőpróba ellenére is nap mint nap megtesz mindent. Most még inkább igaz, hogy a mezőgazdaság a legfontosabb hivatás a világon.

Rendkívül fontos most, hogy figyelemmel tudjuk kísérni a szántóföldek állapotát és kihasználjuk
a közelgő kezelésekhez optimális időablakot is.

Mi a magunk részéről úgy szeretnénk Önt ebben segíteni, hogy a 2020-as idényben ingyenesen biztosítjuk a xarvioTM Field Manager-t. Az eszköz abban hivatott Önt támogatni, hogy sikeresen tudja kezelni a tábláin felmerülő kockázatokat és így biztosítsa a hatékony  növénytermesztést.

Szaktanácsadójának is lehetővé teszi (az Ön
engedélye függvényében), hogy akár távolról, digitális hozzáféréssel figyelhesse az Ön földjeit és Önnel együtt tervezhesse meg javaslatait. Örömmel vesszük, ha minden további kötelezettség nélkül Ön is használja ezt a digitális eszközt!

Biztosíthatjuk Önöket, hogy a tavaszi felhasználású termékeink ellátása zavartalan, kereskedőink megnövekedett igényét folyamatosan ki tudjuk szolgálni. Kereskedőinknél továbbra is a megszokott mennyiségben elérhetőek kiemelt termékeink: Biathlon® 4D, Caramba® Turbo, Dagonis®, Fendona®, Focus® Ultra, Jumbo® Ultra csomag, Jumbo® – Stomp® csomag, Limus®, Osiris®, Pictor®, Priaxor®, Pulsar® 40 SL, Pulsar® Plus, Rafting® Pack, Sercadis®, Tango® Star. Telefonos egyeztetést követően tanácsadóink természetesen közvetlenül is a rendelkezésére állnak. Főként mostanában – szükség esetén – bármikor elérhetők vagyunk.
Bízunk abban, hogy együttműködésünket hamarosan személyesen is folytathatjuk!

 

Őszinte tisztelettel,

 

 

 

 

 

Roberto Salmito
Agrodivízió vezető
BASF Hungária Kft.

Forrás: BASF Hungária Kft.