0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Már lehet jelentkezni a Budakeszi Vadaspark napközis táboraiba

Idén nyolc héten keresztül, napi két turnusban rendezi általános iskolásoknak szóló napközis táborait a Budakeszi Vadaspark. A programok népszerűségének köszönhetően az eddigi Vackor Tábor mellett ezen a nyáron Berkenye néven is indul tábor.

A Budakeszi Vadaspark elkötelezett a természeti és környezeti nevelés mellett, így kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerekek az erdei környezet adta lehetőségeket kihasználva, élményszerűen, izgalmas, kalandos formában szerezzenek ismereteket az állatokról és a növényekről.

A Vackor és Berkenye Táborban a gyerekek betekinthetnek a Vadaspark életébe, kipróbálhatják magukat vadasparki gondozóként, etethetik, simogathatják az állatokat.

Az ötnapos napközis táborokban a Budakeszi Vadaspark szakemberei játékos, interaktív formában ismertetik meg a gyerekekkel az erdő növény- és állatvilágát, de a programok között látványetetések, hüllőbemutató, vetélkedők, játékok, kézműves foglalkozások is szerepelnek. A Vadaspark idén kiemelt figyelmet fordít a táborok biztonságos, a járványügyi intézkedések, előírások szigorú betartásával történő lebonyolítására.

A Vackor és a Berkenye Tábor első turnusa 2020. június 22-én, az utolsó augusztus 10-én indul.

Nyolc héten keresztül, napi két turnusban, 24-24 gyerek részvételével zajlanak a programok a reggeli érkezéstől a délutáni hazamenetelig. A táborok részvételi díja a napi háromszori étkezés és a programokon történő részvétel mellett egy-egy vadasparkos ajándékcsomagot is tartalmaz.

A Budakeszi Vadaspark napközis táborairól részletes információ itt található. Jelentkezni a Vadaspark honlapján lehet.

Forrás: Budakeszi Vadaspark sajtóközlemény